Loomio-tilisi poistaminen
Mitä tilin poistaminen tarkoittaa?
Kun poistat tilisi: - Käyttäjätilisi sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muut henkilötietosi poistetaan järjestelmistämme. Et voi enää kirjautua Loomioon tällä tilillä. - Tekemäsi kommentit, ehdotukset ja keskustelut säilyvät, mutta nimesi poistetaan niistä. Teemme näin, koska meillä on velvollisuus ryhmiä kohtaan säilyttää ketjut ja ehdotukset ymmärrettävinä kokonaisuuksina. - Sinua ei enää luetella minkään ryhmän jäsenenä. - Et enää saa ilmoituksia sähköpostitse.
On tärkeää ymmärtää, että Loomiossa tuottamistasi tiedoista on todennäköisesti lähetetty kopioita sähköpostitse kaikille ryhmän jäsenille. Loomio ei voi poistaa näitä kopioita.
Tilisi poistaminen ei peruuta tilaustasi. Ohjeet maksujen lopettamiseen löydät kohdasta Tilaukset.
Loomio on tehnyt omistajuuttaan, liiketoimintamalliaan ja ohjelmistoaan koskevia perustavanlaatuisia päätöksiä suojellakseen käyttäjien oikeuksia. Loomio on itsenäinen, työntekijöidensä omistama osuuskunta, ohjelmiston lähdekoodi on avoin, voit viedä tietosi, eikä Loomio koskaan myy tietojasi tai käytä niitä mainontaan. Nämä sitoumukset on kirjattu tietosuojakäytäntöömme, ja ne perustuvat osuuskuntamme säännöissä ja osuuskunnan käsikirjassa kuvattuihin tarkoitukseen ja arvoihin. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.
Näin poistat tilisi kokonaan
Kirjaudu Loomioon. Avaa sivupalkki näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta valikkokuvakkeesta (☰). Napsauta tilisi profiilikuvaa tai nimikirjaimia näytön oikeassa yläkulmassa.
Avaa käyttäjäasetukset napsauttamalla nimesi vieressä olevaa alanuolta ( ∨ ). Valitse Muokkaa profiilia.

Vieritä sivun alareunaan ja napsauta Poista tili.

Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat poistaa tilisi.
