Ryhmän yksityisyys
Yksityisyys määrittää, kuka voi löytää ryhmän ja lukea sen sisältöä. Avaa ryhmän sivulta Muokkaa ryhmän asetuksia ja valitse sitten Yksityisyys.

Yksityisyysasetuksen muuttaminen voi tuoda näkyviin tai piilottaa myös ryhmän aiempaa sisältöä, ei vain muutoksen jälkeen luotua sisältöä. Valitse rajoittavin asetus, joka sopii ryhmän tarkoitukseen.
Avoin
Avoimet ryhmät ovat julkisia tiloja. Kuka tahansa voi löytää ryhmän ja lukea sen keskusteluja, kyselyjä ja tiedostoja. Jäsenluettelo näkyy edelleen vain jäsenille.
Avoimet ryhmät voivat sallia liittymisen heti, edellyttää hyväksyntää tai sallia liittymisen vain kutsusta.
Avoimen ryhmän seuraaminen
Voit seurata avoimen ryhmän tapahtumia liittymättä ryhmään. Seuraaminen lisää ryhmän lukemattomat tapahtumat sähköpostikoosteeseesi, jotta voit tutustua niihin silloin, kun sinulle sopii. Pelkkä ryhmän seuraaminen ei tee seuraajista jäseniä, anna heille jäsenten äänioikeuksia eikä tuo välittömiä ilmoituksia.
Ota Seuraa päivityksiä käyttöön ryhmän sivulla, niin ryhmän lukemattomat keskustelut, kommentit, kyselyt ja muut ketjujen tapahtumat sisällytetään sähköpostikoosteeseesi. Poista asetus käytöstä, jos haluat jättää ryhmän pois koosteesta.

Suljettu
Kuka tahansa voi löytää suljetun ryhmän ja lukea sen nimen ja kuvauksen. Keskustelut, kyselyt, tiedostot ja jäsenluettelo näkyvät vain jäsenille ja kutsutuille vieraille.
Suljetut ryhmät voivat sallia jäsenyyden pyytämisen tai sallia liittymisen vain kutsusta. Ne eivät voi sallia liittymistä heti ilman hyväksyntää.
Pääryhmän suljettu alaryhmä voi halutessaan sallia pääryhmän jäsenten lukea keskustelujaan liittymättä alaryhmään.
Salainen
Salaiset ryhmät ja niiden sisältö näkyvät vain ihmisille, jotka on kutsuttu tai lisätty ryhmään. Jäseneksi voi liittyä vain kutsusta. Salaiset ryhmät eivät näy julkisessa ryhmähakemistossa.
Miten ryhmään liitytään
Yksityisyys määrittää, mitkä liittymistavat ovat käytettävissä:
| Ryhmän yksityisyys | Käytettävissä olevat liittymistavat |
|---|---|
| Avoin | Kuka tahansa voi liittyä, liittyminen edellyttää hyväksyntää tai liittyminen vain kutsusta |
| Suljettu | Liittyminen edellyttää hyväksyntää tai liittyminen vain kutsusta |
| Salainen | Liittyminen vain kutsusta |
Kun liittyminen edellyttää hyväksyntää, valitse Liittyä ryhmään, vastaa ryhmän liittymiskysymykseen ja lähetä liittymispyyntö. Katso Ihmisten kutsuminen, jossa on ohjeet kysymyksen määrittämiseen, pyyntöjen käsittelyyn ja ihmisten kutsumiseen suoraan.
Ryhmähakemisto
Avoimet ja suljetut pääryhmät voidaan lisätä julkiseen ryhmähakemistoon, jotta ihmiset voivat löytää ne. Hakemistossa näkyminen ei muuta sitä, kuka voi lukea ryhmän sisältöä tai liittyä jäseneksi. Alaryhmiä ja salaisia ryhmiä ei voi lisätä hakemistoon.