Ryhmän poistaminen
Loomio-ryhmäsi poistaminen käynnistää prosessin, jossa kaikki ryhmän tiedot poistetaan pysyvästi.
Jos haluat säilyttää tietoja, varmista, että viet ryhmän tiedot ja lataat käsin kaikki tärkeät lataamasi tiedostot ennen kuin jatkat.
Avaa ryhmän pudotusvalikko napsauttamalla kolmea pistettä ja valitse Poista ryhmä, jolloin pääsy ryhmään estetään ja kaikkien ryhmän tietojen poistaminen rekistereistämme käynnistyy. Sinun on oltava ylläpitäjä, jotta voit poistaa ryhmän.
Kun poistat ryhmän, se katoaa näkyvistä heti ja poistetaan pysyvästi 90 päivän kuluttua. Sinä ja ryhmän jäsenet menetätte pääsyn ryhmään heti. Jos poistit ryhmän vahingossa, ota meihin yhteyttä 90 päivän kuluessa poistamisesta ja pyydä ryhmän palauttamista.
Jäsenet ja koordinaattorit eivät voi tarkastella poistamista odottavia ryhmiä tai niiden alaryhmiä, osallistua niiden toimintaan tai viedä niiden tietoja. Tämä koskee myös tallennetuista linkeistä avattuja kyselyjä. Jäsenet eivät voi luoda tai muokata sisältöä, äänestää, lähettää tiedotteita tai muistutuksia eivätkä hyväksyä kutsuja. Vie ryhmän tiedot ja lataa tärkeät tiedostot ennen kuin vahvistat poistamisen. Poistaminen ei vaikuta suoriin keskusteluihin eikä kyselyihin.
Ryhmän ajastaminen poistettavaksi pysäyttää ryhmän ja sen alaryhmien lähettämistä odottavat toimintailmoitukset ja kyselymuistutukset. Viestit, joiden lähettäminen on jo alkanut, voivat silti saapua.
Varoitussähköposti sisältää ryhmän alaryhmien, jäsenten, keskustelujen, kyselyjen ja kommenttien lukumäärät. Jos haluat säilyttää ryhmän tai viedä sen tiedot, vastaa 90 päivän kuluessa, jotta pääsy ryhmään voidaan palauttaa ennen poistamista.
Ryhmän poistaminen peruuttaa myös Loomio-tilauksesi.

Sinua pyydetään kirjoittamaan ryhmäsi nimi (isot ja pienet kirjaimet erotellaan) vahvistaaksesi, että haluat poistaa ryhmän.

Ryhmän tiedot poistetaan pysyvästi 90 päivän kuluttua
90 päivän kuluttua kaikki ketjut, kyselyt, tiedostot ja muu ryhmän sisältö poistetaan pysyvästi. Poistamista ei voi perua!
Suosittelemme, että viet ryhmän tiedot ja lataat käsin kaikki tärkeät lataamasi tiedostot ennen kuin jatkat.