Ryhmän asetukset

Ryhmän asetukset määrittävät, miten ryhmäsi näkyy muille, kuka voi löytää sen ja liittyä siihen sekä mitä jäsenet voivat tehdä. Vain ryhmän ylläpitäjät voivat muokata näitä asetuksia.

Avaa ryhmän sivulla toimintovalikko ja valitse Muokkaa ryhmän asetuksia.

Ryhmän asetusten muokkaaminen ryhmän sivulta

Asetuslomake on jaettu kolmeen osaan:

Ryhmän profiili

Ryhmän profiili sisältää ryhmän nimen, tunnuksen, kuvauksen, kansikuvan ja logon.

Ryhmän yksityisyys

Ryhmän yksityisyys määrittää, kuka voi löytää ryhmän ja lukea sen sisältöä, miten ryhmään liitytään, näkyykö ryhmä hakemistossa ja voiko avointa ryhmää seurata.

Ryhmän käyttöoikeudet

Ryhmän käyttöoikeudet määrittävät, mitä jäsenet, muut kuin jäsenet ja ylläpitäjät voivat tehdä.