Ryhmän käyttöoikeudet
Käyttöoikeudet-välilehti määrittää, mitä toimintoja tavalliset jäsenet voivat tehdä ryhmässä ja mitä muut kuin jäsenet voivat tehdä ryhmissä, jotka eivät ole salaisia. Avaa ryhmän sivulta Muokkaa ryhmän asetuksia ja valitse sitten Käyttöoikeudet.

Ylläpitäjillä säilyy oikeus hallita ryhmää. Kun otat jäsenille tarkoitetun käyttöoikeuden käyttöön, tavalliset jäsenet saavat oikeuden kyseiseen toimintoon. Se ei tee heistä ylläpitäjiä.
Käyttöoikeuksilla määritetään muun muassa, voivatko jäsenet:
- lisätä jäseniä tai kutsua vieraita;
- lähettää tiedotteita;
- luoda alaryhmiä;
- aloittaa ja hallita keskusteluja;
- luoda ja hallita tunnisteita;
- muokata tai poistaa kommentteja, kun asetus sallii sen;
- aloittaa ehdotuksia ja kyselyjä; ja
- luoda keskustelu- ja kyselymalleja.
Ryhmissä, jotka eivät ole salaisia, ylläpitäjät voivat erikseen sallia keskustelujen aloittamisen muille kuin jäsenille. Keskustelun aloittavasta henkilöstä tulee kyseisen keskustelun vieras, mutta hän ei saa pääsyä muihin yksityisiin keskusteluihin eikä hänestä tule ryhmän jäsentä.
Järjestelmänvalvojat voivat muokata jäsenten kommentteja -asetus antaa ylläpitäjille poikkeuksellisen moderointioikeuden. Ota se käyttöön vain, jos ryhmä on sopinut, että ylläpitäjät saavat muuttaa jäsenten kirjoittamaa sisältöä.
Tarkista käyttöoikeudet, kun ryhmän tarkoitus, jäsenistö tai moderointivastuut muuttuvat. Anna kullekin roolille vain sen tarvitsemat oikeudet.