Je Loomio-account verwijderen
Wat betekent het om je account te verwijderen?
Wanneer je je account verwijdert: - Je gebruikersaccount, inclusief je naam, e-mailadres en andere gegevens waarmee je persoonlijk kunt worden geïdentificeerd, wordt uit onze systemen verwijderd. Je kunt je met dit account niet meer aanmelden bij Loomio. - Reacties, voorstellen en discussies die je hebt geplaatst, blijven bestaan, maar je naam wordt eruit verwijderd. Zo blijven de threads en voorstellen voor de groepen begrijpelijk. - Je staat niet meer als lid van groepen vermeld. - Je ontvangt geen meldingen meer per e-mail.
Kopieën van gegevens die je op Loomio hebt geplaatst, zijn waarschijnlijk per e-mail verstuurd naar iedereen in de groep. Loomio kan die kopieën niet verwijderen.
Als je je account verwijdert, wordt je abonnement niet opgezegd. Lees bij Abonnementen hoe je betalingen stopt.
Loomio heeft keuzes gemaakt over eigendom, bedrijfsmodel en software om de rechten van gebruikers te beschermen. Loomio is een onafhankelijke coöperatie in eigendom van de werknemers. De software is open source, je kunt je gegevens exporteren en Loomio verkoopt je gegevens nooit en gebruikt ze niet voor advertenties. Deze afspraken staan in ons privacybeleid en zijn gebaseerd op het doel en de waarden in onze statuten en ons coöperatieve handboek. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.
Je account volledig verwijderen
Meld je aan bij Loomio. Open de zijbalk met het menupictogram (☰) linksboven op het scherm. Klik rechtsboven op je profielfoto of initialen.
Klik op de pijl omlaag ( ∨ ) naast je naam om de gebruikersinstellingen te openen. Selecteer Profiel bewerken.

Scrol naar beneden en klik op Verwijder account.

Er verschijnt een venster waarin je wordt gevraagd te bevestigen dat je je account wilt verwijderen.
