Accounts samenvoegen
Voeg twee Loomio-accounts samen als elk account een ander e-mailadres gebruikt en je met één account wilt doorgaan.
Bepaal voordat je begint welk account je wilt behouden:
- Het account dat je wilt behouden is het account waarvan je het e-mailadres en het profiel na het samenvoegen gaat gebruiken
- Het account dat je wilt opheffen is het account waarop je eerst inlogt. Na het samenvoegen kun je met het e-mailadres van dit account niet meer inloggen
Je hebt toegang nodig tot beide accounts en tot het e-mailadres van het account dat je wilt behouden.
Waarschuwing
Het samenvoegen van accounts kan niet ongedaan worden gemaakt. Controleer de e-mailadressen van het bronaccount en het doelaccount zorgvuldig voordat je definitief bevestigt.
Begin met samenvoegen
- Log in op het account dat je wilt opheffen.
- Open de zijbalk, selecteer je naam en selecteer Profiel bewerken.
- Selecteer Accounts samenvoegen.

- Voer het e-mailadres van het doelaccount in—het adres van het account dat je wilt behouden—en selecteer Verificatie-e-mail verzenden. Loomio toont altijd dezelfde bevestiging en logt je uit. Als een account dat adres gebruikt, stuurt Loomio de verificatie-e-mail naar dat adres.
Verifieer het account dat je wilt behouden
- Open de verificatie-e-mail die naar het adres van het account dat je wilt behouden is gestuurd en selecteer Controleer e-mail en ga door.

- Log in op het account dat je wilt behouden als Loomio je vraagt om in te loggen.
- Controleer op de pagina Bevestig samenvoegen beide e-mailadressen opnieuw. Selecteer Accounts samenvoegen om het samenvoegen te voltooien.

Wat gebeurt er na het samenvoegen
Het account dat je behoudt, blijft jouw identiteit op Loomio en het account waarmee je inlogt. Groepslidmaatschappen en activiteiten van het opgeheven account, waaronder discussies, reacties, peilingen en stemmen, worden overgedragen aan het account dat je behoudt. Als beide accounts al tot dezelfde groep behoren, blijft het bestaande lidmaatschap van het account dat je behoudt bestaan.
Het opgeheven account wordt verwijderd en het e-mailadres ervan kan niet meer worden gebruikt om in te loggen. Zodra het samenvoegen is voltooid, stuurt Loomio een bevestigingsmail naar het adres van het account dat je hebt behouden.