Je groep verwijderen

Als je je Loomio-groep verwijdert, begint het proces om alle groepsgegevens definitief te verwijderen.

Wil je gegevens bewaren? Exporteer dan de groepsgegevens en download belangrijke bestanden die je hebt geüpload voordat je verdergaat.

Open het groepsmenu door op de drie puntjes te klikken en kies Groep verwijderen. Daarmee wordt de toegang tot de groep beëindigd en begint het proces om alle groepsgegevens uit onze administratie te verwijderen. Je moet beheerder zijn om een groep te verwijderen.

Wanneer je een groep verwijdert, verdwijnt deze meteen uit beeld. Na 90 dagen wordt de groep definitief verwijderd. Jij en de groepsleden verliezen meteen de toegang. Heb je de groep per ongeluk verwijderd? Neem dan binnen 90 dagen contact met ons op om herstel aan te vragen.

Groepen die wachten op verwijdering en hun subgroepen zijn niet beschikbaar voor leden en coördinatoren. Ze kunnen deze niet bekijken, eraan deelnemen of exporteren. Dit geldt ook voor peilingen die ze via opgeslagen links openen. Leden kunnen geen inhoud maken of bewerken, stemmen, aankondigingen of herinneringen versturen of uitnodigingen accepteren. Exporteer de groep en download belangrijke bestanden voordat je de verwijdering bevestigt. Directe discussies en peilingen blijven beschikbaar.

Wanneer je de verwijdering van de groep plant, worden nog niet verzonden activiteitsmeldingen en herinneringen voor peilingen in de groep en haar subgroepen stopgezet. Berichten die al worden verzonden, kunnen nog aankomen.

De waarschuwingsmail vermeldt het aantal subgroepen, leden, discussies, peilingen en reacties van de groep. Wil je de groep behouden of de gegevens exporteren? Reageer dan binnen 90 dagen, zodat de toegang vóór de verwijdering kan worden hersteld.

Als je je groep verwijdert, wordt ook je Loomio-abonnement opgezegd.

Optie Groep verwijderen in het menu van Oatmilk Cooperative

Je wordt gevraagd de naam van je groep in te voeren (hoofdlettergevoelig) om de verwijdering te bevestigen.

Bevestigingsformulier waarin je de identificatie van Oatmilk Cooperative moet invoeren

Groepsgegevens worden na 90 dagen definitief verwijderd

Na 90 dagen worden alle discussies, peilingen, bestanden en andere groepsinhoud definitief verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

We raden je aan de groepsgegevens te exporterenen belangrijke bestanden die je hebt geüpload handmatig te downloaden voordat je verdergaat.