מחיקת חשבון Loomio

מה קורה כשמוחקים חשבון?

בעת מחיקת החשבון: - חשבון המשתמש, כולל השם, כתובת האימייל ופרטים מזהים אישיים אחרים, יימחק מהמערכות שלנו. לא ניתן יהיה להיכנס ל-Loomio באמצעות החשבון הזה. - תגובות, הצעות ודיונים שנוצרו בחשבון יישארו, אך השם יוסר מהם. כך קבוצות יכולות להמשיך לקרוא את השרשורים וההצעות בהקשרם. - החשבון לא יופיע עוד ברשימת החברים של אף קבוצה. - לא יישלחו עוד הודעות אימייל על התראות.

ייתכן שעמותקים של תוכן שנוצר ב-Loomio כבר נשלחו באימייל לכל חברי הקבוצה. ל-Loomio אין אפשרות למחוק את העותקים האלה.

מחיקת החשבון לא תבטל את המינוי. כדי להפסיק את התשלומים, יש לעיין במינויים.

Loomio קיבלה החלטות יסוד לגבי הבעלות עליה, המודל העסקי שלה והתוכנה שלה כדי להגן על זכויות המשתמשים. Loomio היא קואופרטיב עצמאי בבעלות העובדים, והתוכנה שלה היא בקוד פתוח. ניתן לייצא את הנתונים, ו-Loomio אינה מוכרת נתוני משתמשים ואינה משתמשת בהם לפרסום. התחייבויות אלה מפורטות במדיניות הפרטיות שלנו ומבוססות על המטרות והערכים המופיעים בחוקה ובמדריך הקואופרטיב. לשאלות, ניתן ליצור איתנו קשר.

מחיקה מלאה של החשבון

יש להיכנס ל-Loomio. יש לפתוח את סרגל הצד באמצעות סמל התפריט (☰) בפינה השמאלית העליונה של המסך. לאחר מכן יש ללחוץ על תמונת החשבון או על ראשי התיבות בפינה הימנית העליונה.

יש ללחוץ על החץ כלפי מטה ( ∨ ) לצד השם כדי לפתוח את הגדרות המשתמש, ואז לבחור עריכת פרופיל.

יש לגלול לתחתית הדף וללחוץ על מחק חשבון.

ייפתח חלון המבקש לאשר את מחיקת החשבון.