Видалення вашого облікового запису Loomio
Що означає видалення облікового запису?
Коли ви видаляєте свій обліковий запис: - Ваш обліковий запис, зокрема ваше ім’я, адреса електронної пошти та інші дані, що дають змогу ідентифікувати вас, буде видалено з наших систем. Ви не зможете увійти до Loomio з цим обліковим записом. - Створені вами коментарі, пропозиції та обговорення залишаться, але ваше ім’я буде вилучено з них. Ми робимо це, оскільки маємо зобов’язання перед групами зберігати цілісність тем і пропозицій. - Ви більше не будете зазначені як учасник жодної групи. - Ви більше не отримуватимете сповіщення електронною поштою.
Важливо розуміти, що копії даних, які ви створили в Loomio, ймовірно, вже надіслано електронною поштою всім учасникам групи — Loomio не може їх видалити.
Видалення облікового запису не скасовує вашу підписку; щоб припинити платежі, перегляньте розділ Підписки.
Loomio ухвалив основоположні рішення щодо своєї форми власності, бізнес-моделі та програмного забезпечення, щоб захистити права користувачів. Loomio — незалежний кооператив, що належить працівникам; програмне забезпечення має відкритий вихідний код; ви можете експортувати свої дані, а Loomio ніколи не продає ваші дані й не використовує їх для реклами. Ці зобов’язання викладено в нашій політиці конфіденційності, і вони ґрунтуються на меті та цінностях, визначених у нашому статуті та довіднику кооперативу. Якщо у вас є запитання, зв’яжіться з нами.
Як повністю видалити свій обліковий запис
Увійдіть до Loomio. Відкрийте бічну панель за допомогою значка меню (☰) у верхньому лівому куті екрана. Натисніть на аватар або ініціали свого облікового запису у верхньому правому куті екрана.
Натисніть на стрілку вниз ( ∨ ) поруч зі своїм ім’ям, щоб відкрити налаштування користувача. Виберіть Редагувати профіль.

Прокрутіть сторінку донизу й натисніть Видалити обліковий запис.

З’явиться спливне вікно із запитом підтвердити, що ви хочете видалити свій обліковий запис.
