Керування учасниками
Якщо ви адміністратор, ви можете керувати учасниками на вкладці Учасники на сторінці вашої групи.
Натисніть три крапки (⋮) праворуч від учасника групи, щоб указати його назву, зробити його адміністратором чи делегатом або видалити з групи.

Адміністрування вашої групи
У групі Loomio є лише два типи користувачів: учасник і адміністратор.
Адміністратори виконують адміністративні завдання у вашій групі: додають і видаляють учасників, керують дозволами учасників, налаштовують рівні приватності групи та керують планами підписки. Крім того, адміністратори можуть бачити електронні адреси учасників і експортувати дані групи.
Людина, яка створює нову групу Loomio, автоматично стає її адміністратором. Рекомендуємо призначити адміністратором принаймні ще одну людину у вашій групі, якій ви довіряєте, щоб завжди був хтось, хто може адмініструвати групу. У вашій групі може бути стільки адміністраторів, скільки ви бажаєте.
Щоб зробити учасника адміністратором, перейдіть на вкладку Учасники, знайдіть учасника та натисніть на три крапки (⋮) поруч із його іменем. Натисніть Зробити координатором. Поруч із його іменем з’явиться тег Admin.

Керування підгрупами
Адміністратори батьківської групи можуть приєднуватися до будь-якої її підгрупи, крім таємних, а потім призначати себе адміністраторами цих підгруп.
Виберіть Приєднатися до групи на сторінці підгрупи.

Після приєднання до підгрупи ви також можете зробити себе її адміністратором так само, як призначаєте адміністратором будь-якого іншого учасника.
Примітка
Ці дозволи не поширюються на таємні підгрупи.
Видалення учасників
Коли ви натиснете Видалити з групи, вам буде запропоновано підтвердити видалення. Після видалення користувач більше не матиме доступу до сторінок, тем, опитувань і пропозицій групи. Він більше не отримуватиме електронних листів чи сповіщень про активність у групі. Однак усі його коментарі та голоси залишаться без змін.

Видалення також поширюється на підгрупи цієї групи. Приватні опитування зникають зі стрічки користувача та його списку голосувань. Публічні опитування залишаються доступними для читання, але колишній учасник не може голосувати, доки його не запросять знову. Якщо учасник виходить із групи, коли опитування закрите, він не зберігає права голосувати в ньому після повторного відкриття.
Ви можете пізніше знову додати видалених учасників до групи. Повторне приєднання відновлює їхній доступ і наявні голоси в активних опитуваннях без потреби оновлювати сторінку.
Вихід із групи
Щоб вийти з групи, перейдіть на сторінку групи, відкрийте меню з трьома крапками та натисніть Вийти з групи.
Вихід із групи має ті самі наслідки для доступу до групи та її підгруп, що й видалення адміністратором, зокрема приватні опитування зникають із вашої стрічки та списку голосувань.

Указування назви
На вкладці Учасники ви також можете вказати свою роль у групі або організацію, яку представляєте, за допомогою поля назва. Ви або адміністратор групи можете змінити вашу назву, вибравши Вкажіть назву в меню з трьома крапками поруч із вашим ім’ям.

У різних підгрупах ви можете мати різні назви.
Електронні адреси учасників
Лише адміністратори можуть бачити електронні адреси учасників групи. Іноді це потрібно для перевірки складу групи.
Щоб переглянути електронні адреси учасників, скористайтеся експортом даних, щоб завантажити файл CSV, і відкрийте його в Excel або Google Таблицях.
Файл експорту даних групи містить усіх людей та їхні електронні адреси в кожній підгрупі.
На вкладці учасників ви також можете шукати учасників за електронною адресою. Якщо ви хочете когось видалити, знайдіть цю людину за електронною адресою та видаліть її з групи.