Об’єднати облікові записи
Об’єднайте два облікові записи Loomio, якщо вони використовують різні електронні адреси й ви хочете надалі користуватися одним обліковим записом.
Перш ніж почати, визначте, який обліковий запис ви хочете зберегти:
- Обліковий запис, який потрібно зберегти, — це обліковий запис, електронною адресою та профілем якого ви користуватиметеся після об’єднання
- Обліковий запис, який потрібно видалити, — це обліковий запис, у який ви входите спочатку. Після об’єднання його електронну адресу більше не можна буде використовувати для входу
Вам потрібен доступ до обох облікових записів і до електронної пошти облікового запису, який ви хочете зберегти.
Попередження
Об’єднання облікових записів неможливо скасувати. Перед остаточним підтвердженням уважно перевірте електронні адреси облікових записів, який видаляєте та який зберігаєте.
Почніть об’єднання
- Увійдіть в обліковий запис, який ви хочете видалити.
- Відкрийте бічну панель, виберіть своє ім’я та виберіть Редагувати профіль.
- Виберіть Об’єднати облікові записи.

- Введіть електронну адресу облікового запису, який ви хочете зберегти, і виберіть Надіслати електронний лист з підтвердженням. Loomio завжди показує однакове підтвердження та завершує ваш сеанс. Якщо обліковий запис із цією адресою існує, Loomio надсилає на неї лист із підтвердженням.
Підтвердьте обліковий запис, який ви хочете зберегти
- Відкрийте лист із підтвердженням, надісланий на адресу облікового запису, який ви хочете зберегти, і виберіть Підтвердьте електронну адресу та продовжуйте.

- Увійдіть в обліковий запис, який ви хочете зберегти, якщо Loomio попросить вас увійти.
- На сторінці Підтвердити об'єднання ще раз перевірте обидві електронні адреси. Виберіть Об’єднати облікові записи, щоб завершити об’єднання.

Що відбувається після об’єднання
Обліковий запис, який ви зберігаєте, залишається вашим профілем у Loomio та обліковим записом для входу. Членство в групах і активність видаленого облікового запису, зокрема обговорення, коментарі, опитування та голоси, переносяться до облікового запису, який ви зберігаєте. Якщо обидва облікові записи вже належать до однієї групи, наявне членство облікового запису, який ви зберігаєте, залишається.
Інший обліковий запис видаляється, і його електронну адресу більше не можна використовувати для входу. Після завершення об’єднання Loomio надсилає лист із підтвердженням на адресу облікового запису, який ви зберегли.