Дозволи групи
Вкладка дозволів визначає, які дії в групі доступні звичайним учасникам групи, а для груп, що не є таємними, — також людям, які не входять до групи. На сторінці групи відкрийте Редагувати налаштування групи, а потім виберіть Дозволи.

Адміністратори зберігають можливість керувати групою. Увімкнення дозволу для учасників групи надає їм можливість виконувати відповідну дію, але не робить їх адміністраторами.
Дозволи визначають, чи можуть учасники групи:
- додавати учасників або запрошувати гостей;
- надсилати оголошення;
- створювати підгрупи;
- розпочинати обговорення та керувати ними;
- створювати теги та керувати ними;
- редагувати або видаляти коментарі, якщо це дозволено налаштуванням;
- розпочинати пропозиції та опитування; і
- створювати шаблони обговорень та опитувань.
Для груп, що не є таємними, адміністратори можуть окремо дозволити людям, які не входять до групи, розпочинати обговорення. Людина, яка не входить до групи й розпочинає обговорення, стає гостем цього обговорення, але не отримує доступу до інших приватних обговорень і не стає учасником групи.
Налаштування Адміністратори можуть редагувати коментарі учасників надає адміністраторам виняткову можливість модерації. Увімкніть його лише тоді, коли група погодилася, що адміністратори мають право змінювати вміст, створений учасниками групи.
Переглядайте дозволи, коли змінюються мета групи, її склад або обов’язки з модерації. Надавайте кожній ролі лише ті можливості, які їй потрібні.