Налаштування групи

Налаштування групи визначають, як виглядає ваша група, хто може її знайти й приєднатися до неї та що дозволено робити учасникам. Змінювати ці налаштування можуть лише адміністратори групи.

На сторінці групи відкрийте меню дій і виберіть Редагувати налаштування групи.

Редагування налаштувань групи зі сторінки групи

Форма налаштувань має три розділи:

Профіль групи

У розділі Профіль групи можна налаштувати назву групи, її коротку назву, опис, зображення обкладинки та логотип.

Конфіденційність групи

У розділі Конфіденційність групи можна визначити, хто може знайти групу й читати її вміст, як люди приєднуються до неї, чи відображається вона в каталозі та чи можна стежити за відкритою групою.

Права доступу в групі

У розділі Права доступу в групі можна визначити, які дії доступні учасникам, людям поза групою та адміністраторам.