Loomio-fiókod törlése
Mit jelent a fiók törlése?
Ha törlöd a fiókodat: - A felhasználói fiókodat, a nevedet, az e-mail-címedet és az egyéb személyazonosításra alkalmas adataidat töröljük a rendszereinkből. Ezzel a fiókkal többé nem tudsz bejelentkezni a Loomióba. - A hozzászólásaid, javaslataid és beszélgetéseid megmaradnak, de a nevedet eltávolítjuk róluk. Erre azért van szükség, hogy a csoportok témái és javaslatai érthetők maradjanak. - Többé nem szerepelsz egyetlen csoport tagjai között sem. - Többé nem kapsz értesítő e-maileket.
A Loomióban létrehozott tartalmaid másolatait valószínűleg e-mailben megkapták a csoport tagjai. Ezeket a Loomio nem tudja törölni.
A fiókod törlése nem mondja le az előfizetésedet. A fizetések leállításáról az Előfizetések oldalon olvashatsz.
A Loomio a tulajdonosi szerkezetével, üzleti modelljével és szoftverével kapcsolatos alapvető döntéseket a felhasználók jogainak védelmében hozta meg. A Loomio független, a dolgozók tulajdonában álló szövetkezet. A szoftver nyílt forráskódú, exportálhatod az adataidat, a Loomio pedig soha nem adja el az adataidat, és nem használja őket hirdetésekhez. Ezeket a vállalásokat az adatvédelmi szabályzatunk rögzíti, és az alapszabályunkban, valamint a szövetkezeti kézikönyvünkben leírt célok és értékek alapozzák meg. Ha kérdésed van, lépj kapcsolatba velünk.
Fiókod végleges törlése
Jelentkezz be a Loomióba. Nyisd meg az oldalsávot a képernyő bal felső sarkában lévő (☰) menüikonnal. Kattints a képernyő jobb felső sarkában lévő profilképedre vagy monogramodra.
A felhasználói beállítások megnyitásához kattints a neved melletti lefelé mutató nyílra ( ∨ ). Válaszd a Profil szerkesztése lehetőséget.

Görgess az oldal aljára, és kattints a Fiók törlése gombra.

Megjelenik egy felugró ablak, amelyben meg kell erősítened, hogy törölni szeretnéd a fiókodat.
