Csoportbeállítások

A csoportbeállítások határozzák meg, hogyan jelenik meg a csoportod, kik találhatják meg és csatlakozhatnak hozzá, valamint mit tehetnek a tagok. Ezeket a beállításokat csak a csoport adminisztrátorai szerkeszthetik.

A csoport oldalán nyisd meg a műveletek menüjét, és válaszd ki A csoportbeállítások szerkesztése lehetőséget.

A csoportbeállítások szerkesztése a csoport oldaláról

A beállítások űrlapja három részből áll:

Csoportprofil

A Csoportprofil résznél állíthatod be a csoport nevét, azonosítóját, leírását, borítóképét és logóját.

Csoport adatvédelme

A Csoport adatvédelme résznél állíthatod be, kik találhatják meg a csoportot és olvashatják a tartalmát, hogyan csatlakozhatnak hozzá, megjelenik-e a címtárban, valamint követhető-e a nyitott csoport.

Csoportjogosultságok

A Csoportjogosultságok határozzák meg, milyen műveleteket végezhetnek a tagok, a nem tagok és az adminisztrátorok.