Csoportok adatvédelme
Az adatvédelmi beállítások határozzák meg, ki találhatja meg a csoportot, és ki olvashatja a tartalmát. A csoport oldalán nyisd meg A csoportbeállítások szerkesztése lehetőséget, majd válaszd az Adatvédelem lehetőséget.

Az adatvédelmi beállítás módosítása a csoport meglévő tartalmát is láthatóvá teheti vagy elrejtheti, nem csak az ezután létrehozott tartalmat. Válaszd a legszigorúbb beállítást, amely még megfelel a csoport céljának.
Nyitva
A nyitott csoportok nyilvánosak. Bárki megtalálhatja a csoportot, és elolvashatja a beszélgetéseit, szavazásait és fájljait. A tagok listáját továbbra is csak a tagok láthatják.
A nyitott csoportokhoz az emberek azonnal csatlakozhatnak, a csatlakozáshoz jóváhagyás lehet szükséges, vagy a tagság meghíváshoz köthető.
Nyitott csoport frissítéseinek követése
Az emberek csatlakozás nélkül is követhetik egy nyitott csoport tevékenységét. A követett csoport olvasatlan tevékenysége megjelenik a napi összefoglaló e-mailjükben, így akkor nézhetik át, amikor ráérnek. A követéstől nem válnak taggá, nem kapnak tagsághoz kötött szavazati jogot vagy azonnali értesítéseket.
Kapcsold be a Frissítések követése beállítást a csoport oldalán, hogy az olvasatlan beszélgetései, hozzászólásai, szavazásai és egyéb témabeli tevékenységei megjelenjenek az összefoglaló e-mailedben. Ha ezt nem szeretnéd, kapcsold ki a beállítást.

Zárva
Bárki megtalálhatja a zárt csoportot, és elolvashatja a nevét és a leírását. A beszélgetéseket, szavazásokat, fájlokat és a tagok listáját csak a tagok és a meghívott vendégek láthatják.
A zárt csoportokban az emberek kérhetik a tagságot, vagy a tagság meghíváshoz köthető. Jóváhagyás nélkül nem lehet azonnal csatlakozni hozzájuk.
Egy zárt alcsoport beállítható úgy, hogy a szülőcsoport tagjai az alcsoporthoz való csatlakozás nélkül is olvashassák a beszélgetéseit.
Titkos
A titkos csoportokat és tartalmukat csak a meghívott vagy hozzáadott emberek láthatják. Csatlakozni csak meghívással lehet. A titkos csoportok nem jelennek meg a nyilvános csoportjegyzékben.
Csatlakozás a csoporthoz
Az adatvédelmi beállítás határozza meg, mely csatlakozási lehetőségek érhetők el:
| Csoport adatvédelmi beállítása | Elérhető csatlakozási lehetőségek |
|---|---|
| Nyitva | Bárki csatlakozhat, jóváhagyást kérhet, vagy csak meghívással csatlakozhat |
| Zárva | Jóváhagyás kérése vagy csatlakozás csak meghívással |
| Titkos | Csatlakozás csak meghívással |
Ha jóváhagyás szükséges, az emberek kiválasztják a Kapcsolódj a csoporthoz lehetőséget, válaszolnak a csoport csatlakozási kérdésére, majd elküldik a csatlakozási kérelmüket. A kérdés beállításáról, a kérelmek elbírálásáról és az emberek közvetlen meghívásáról lásd a Meghívás című részt.
Csoportjegyzék
A nyitott és zárt szülőcsoportok megjelenhetnek a nyilvános csoportjegyzékben, így az emberek megtalálhatják őket. A jegyzékben való megjelenés nem változtat azon, ki olvashatja a csoport tartalmát, vagy ki válhat taggá. Az alcsoportok és a titkos csoportok nem jelenhetnek meg a jegyzékben.