Csoportod törlése
Loomio-csoportod törlése elindítja a csoport összes adatának végleges törlését.
Ha szeretnél megőrizni bármilyen adatot, előbb exportáld a csoport adatait, és töltsd le a feltöltött fontos fájlokat.
A három pontra kattintva nyisd meg a csoport legördülő menüjét, majd válaszd a Csoport törlése lehetőséget. Ezzel megszűnik a hozzáférés a csoporthoz, és elindul a csoport összes adatának törlése a nyilvántartásunkból. Csoportot csak adminisztrátorként törölhetsz.
Ha törölsz egy csoportot, az azonnal eltűnik, az adatait pedig 90 nap után véglegesen töröljük. Te és a csoport tagjai azonnal elveszítitek a hozzáférést. Ha véletlenül törölted a csoportot, 90 napon belül vedd fel velünk a kapcsolatot a visszaállításhoz.
A törlésre váró csoportokhoz és alcsoportjaikhoz a tagok és a koordinátorok nem férhetnek hozzá: nem tekinthetik meg őket, nem vehetnek részt bennük, és nem exportálhatják az adataikat. Ez a mentett hivatkozásokról megnyitott szavazásokra is vonatkozik. A tagok nem hozhatnak létre vagy szerkeszthetnek tartalmat, nem szavazhatnak, nem küldhetnek közleményeket vagy emlékeztetőket, és nem fogadhatnak el meghívásokat. A törlés megerősítése előtt exportáld a csoport adatait, és töltsd le a fontos fájlokat. A közvetlen beszélgetéseket és szavazásokat a törlés nem érinti.
A csoport törlésének ütemezése leállítja a csoporthoz és alcsoportjaihoz tartozó, még függőben lévő tevékenységi értesítéseket és szavazási emlékeztetőket. A már küldés alatt álló üzenetek még megérkezhetnek.
A figyelmeztető e-mail tartalmazza a csoport alcsoportjainak, tagjainak, beszélgetéseinek, szavazásainak és hozzászólásainak számát. Ha szeretnéd megtartani a csoportot vagy exportálni az adatait, válaszolj 90 napon belül, hogy a törlés előtt visszaállíthassuk a hozzáférést.
A csoport törlése a Loomio-előfizetésedet is megszünteti.

A törlés megerősítéséhez be kell írnod a csoport nevét (a kis- és nagybetűk számítanak).

A csoport adatait 90 nap után véglegesen töröljük
90 nap után minden téma, szavazás, fájl és egyéb csoporttartalom véglegesen törlődik. Ez nem vonható vissza.
Javasoljuk, hogy mielőtt folytatod, exportáld a csoport adatait, és töltsd le a feltöltött fontos fájlokat.