Fiókok egyesítése

Ha két Loomio-fiókod van különböző e-mail-címekkel, egyesítheted őket, hogy ezután egy fiókot használj.

Mielőtt elkezded, döntsd el, melyik fiókot szeretnéd megtartani:

  • A megtartandó fiók e-mail-címét és profilját fogod használni az egyesítés után
  • A megszüntetendő fiókba jelentkezel be először. Az e-mail-címével az egyesítés után már nem lehet bejelentkezni

Mindkét fiókhoz és a megtartandó fiók e-mail-címéhez is hozzá kell férned.

Figyelmeztetés

A fiókok egyesítése nem vonható vissza. A végső megerősítés előtt gondosan ellenőrizd mindkét e-mail-címet.

Az egyesítés indítása

  1. Jelentkezz be a megszüntetendő fiókba.
  2. Nyisd meg az oldalsávot, válaszd ki a nevedet, majd a Profil szerkesztése lehetőséget.
  3. Válaszd a Fiókok egyesítése lehetőséget.

A profilműveletek, kiemelve a Fiókok egyesítése lehetőséget

  1. Add meg a megtartandó fiók e-mail-címét, majd válaszd az Ellenőrző e-mail küldése lehetőséget. A Loomio minden esetben ugyanazt a megerősítő üzenetet jeleníti meg, majd kijelentkeztet. Ha tartozik fiók a megadott címhez, a Loomio ellenőrző e-mailt küld rá.

A megtartandó fiók ellenőrzése

  1. Nyisd meg a megtartandó fiók címére küldött ellenőrző e-mailt, majd válaszd az Ellenőrizze az e-mail-címet, és folytassa lehetőséget.

Az egyesítést ellenőrző e-mail, kiemelve az Ellenőrizze az e-mail-címet, és folytassa gombot

  1. Ha a Loomio kéri, jelentkezz be a megtartandó fiókba.
  2. Az Egyesítés megerősítése oldalon ellenőrizd újra mindkét e-mail-címet. Az egyesítés befejezéséhez válaszd a Fiókok egyesítése lehetőséget.

A végső megerősítő oldal, kiemelve a Fiókok egyesítése gombot

Mi történik az egyesítés után

A megtartott fiók marad a Loomio-profilod és a bejelentkezéshez használt fiókod. A megszüntetett fiók csoporttagságai és tevékenységei – köztük a beszélgetések, hozzászólások, szavazások és leadott szavazatok – átkerülnek a megtartott fiókhoz. Ha mindkét fiók ugyanannak a csoportnak a tagja, a megtartott fiók meglévő tagsága marad érvényben.

A megszüntetett fiók törlődik, és az e-mail-címével többé nem lehet bejelentkezni. Az egyesítés befejezésekor a Loomio megerősítő e-mailt küld a megtartott fiók címére.