Meghívás szavazásra
Hívj meg embereket a szavazásra
Értesítéssel hívhatsz meg embereket a szavazásra.
A szavazás elindítása után megjelenik a Meghívás szavazásra mező. Válaszd ki például a Mindenki ebben a témában lehetőséget vagy a csoportodat, vagy add meg az emberek nevét és e-mail-címét.

A meghívóhoz üzenetet is írhatsz.

Kattints a csoport címkéjére, hogy lásd, kiket hívsz meg. Ha valakit ki szeretnél venni a meghívottak közül, kattints a neve melletti x-re.

Vendégek vagy szakértők meghívása
Vendéget is meghívhatsz a szavazásra az e-mail-címe megadásával. Csak ebben a szavazásban vehet részt.
Ha a szavazás egy témához tartozik, a vendég a témát és a hozzászólásait is láthatja. Nem szólhat hozzá, nem vehet részt a téma más szavazásaiban, és nem láthatja a csoport többi témáját.

Alcsoport meghívása szavazásra
Ha csak a meghívottak szavazhatnak, a szavazás létrehozásakor válaszd a Csak kiválasztott személyek lehetőséget. Ezután meghívhatsz egy alcsoportot a szülőcsoportból. Lásd még: Meghatalmazott szavazók.

Kapcsolattartás a résztvevőkkel a szavazás alatt
A szavazás alján több lehetőséget találsz arra, hogy kapcsolatban maradj a résztvevőkkel a szavazás ideje alatt.

Szavazók hozzáadása
Bármikor hozzáadhatsz új szavazókat, akár egy ütemezett szavazás kezdete előtt is.
Válaszd a Szavazók hozzáadása lehetőséget, majd add meg a hozzáadni kívánt emberek nevét vagy e-mail-címét.
Ha a szavazásnak ütemezett kezdési időpontja van, és még nem kezdődött el, a szavazók nem kapnak azonnal értesítést. A szavazás kezdetekor kapnak értesítést.
Résztvevők eltávolítása a szavazásból
Válaszd a Szavazók hozzáadása lehetőséget, keresd meg a résztvevő nevét, nyisd meg a mellette lévő hárompontos menüt, majd válaszd az Eltávolítás a javaslatból lehetőséget.
Névtelen szavazásból nem lehet résztvevőket eltávolítani.
Például ha egy adminisztrátor az igazgatósági tagok nevében hoz létre szavazást, eltávolíthatja magát, ha nincs szavazati joga.

Emlékeztesd a résztvevőket a szavazásra
Válaszd az Emlékeztet lehetőséget, hogy értesítést küldj azoknak, akik még nem szavaztak. Alapértelmezés szerint a Mindenki, aki szavazhat van kiválasztva. Kattints a címkére a címzettek megtekintéséhez vagy módosításához.

Értesítési előzmények megtekintése
Nyisd meg a szavazás alján lévő hárompontos menüt (⋯), majd válaszd az Értesítési előzmények lehetőséget.

Az előzményekből láthatod, kit hívtak meg szavazni, mikor küldték el az egyes meghívókat, és – ha ez az adat elérhető – elolvasták-e őket.

Korai lezárás
Válaszd a Korán bezárni lehetőséget, ha a tervezett zárási időpont előtt le szeretnéd zárni a szavazást.
Ezt akkor teheted meg, ha már mindenki szavazott, vagy a szavazásnak már nem kell nyitva maradnia.

Újranyitás
Egy lezárt szavazásnál válaszd az Újranyit lehetőséget, majd állíts be új zárási dátumot és időpontot.
A névtelen szavazásokat nem lehet újranyitni.
