Выдаленне вашага ўліковага запісу Loomio
Што азначае выдаленне ўліковага запісу?
Калі вы выдаляеце свой уліковы запіс: - Ваш уліковы запіс, у тым ліку ваша імя, адрас электроннай пошты і іншыя даныя, якія дазваляюць вызначыць вашу асобу, будуць выдалены з нашых сістэм. Вы больш не зможаце ўвайсці ў Loomio з гэтым уліковым запісам. - Вашы каментарыі, прапановы і абмеркаванні застануцца, але ваша імя будзе выдалена з іх. Мы робім гэта, бо маем абавязак перад групамі захоўваць цэласнасць тэм і прапаноў. - Вы больш не будзеце ў спісах удзельнікаў груп. - Вы больш не будзеце атрымліваць апавяшчэнні па электроннай пошце.
Важна разумець, што копіі даных, якія вы стварылі ў Loomio, хутчэй за ўсё, былі адпраўлены па электроннай пошце ўсім удзельнікам групы — Loomio не мае магчымасці выдаліць гэтыя копіі.
Выдаленне ўліковага запісу не скасуе вашу падпіску; каб спыніць плацяжы, глядзіце Падпіскі.
Каб абараніць правы карыстальнікаў, Loomio прыняла асноватворныя рашэнні адносна сваёй формы ўласнасці, бізнес-мадэлі і праграмнага забеспячэння. Loomio — незалежны кааператыў, які належыць яго работнікам, праграмнае забеспячэнне мае адкрыты зыходны код, вы можаце экспартаваць свае даныя, а Loomio ніколі не прадае вашы даныя і не выкарыстоўвае іх для рэкламы. Гэтыя абавязацельствы выкладзены ў нашай палітыцы прыватнасці і грунтуюцца на мэце і каштоўнасцях, апісаных у нашым статуце і даведніку кааператыва. Калі ў вас ёсць пытанні, звяжыцеся з намі.
Як цалкам выдаліць свой уліковы запіс
Увайдзіце ў Loomio. Адкрыйце бакавую панэль праз значок меню (☰) у левым верхнім куце экрана. Націсніце на аватар або ініцыялы свайго ўліковага запісу ў правым верхнім куце экрана.
Націсніце на стрэлку ўніз ( ∨ ) побач са сваім імем, каб адкрыць налады карыстальніка. Выберыце Рэдагаваць профіль.

Пракруціце старонку да канца і націсніце Выдаліць уліковы запіс.

З'явіцца ўсплывальнае акно з просьбай пацвердзіць, што вы хочаце выдаліць свой уліковы запіс.
