Выдаленне вашай групы

Выдаленне групы Loomio запускае працэс незваротнага выдалення ўсіх даных групы.

Калі вы хочаце захаваць якія-небудзь даныя, перад выдаленнем экспартуйце даныя групы і ўручную спампуйце важныя файлы, якія вы загрузілі.

Націсніце на тры кропкі, каб адкрыць меню групы, і выберыце Выдаліць групу. Гэта закрые доступ да групы і запусціць выдаленне ўсіх яе даных з нашых сістэм. Выдаліць групу могуць толькі адміністратары.

Пасля выдалення група адразу знікне з прагляду, а праз 90 дзён яе даныя будуць выдалены незваротна. Вы і ўдзельнікі групы адразу страціце да яе доступ. Калі вы выдалілі групу памылкова, звяжыцеся з намі на працягу 90 дзён, каб папрасіць аднавіць яе.

Удзельнікі і каардынатары не могуць праглядаць групы, якія чакаюць выдалення, і іх падгрупы, удзельнічаць у іх працы або экспартаваць іх даныя. Гэта датычыцца і апытанняў, адкрытых па захаваных спасылках. Удзельнікі не могуць ствараць або рэдагаваць змесціва, галасаваць, адпраўляць абвяшчэнні і напаміны або прымаць запрашэнні. Перад пацвярджэннем выдалення экспартуйце даныя групы і спампуйце важныя файлы. Гэта не ўплывае на непасрэдныя абмеркаванні і апытанні.

Пасля прызначэння выдалення групы спыняецца адпраўка запланаваных апавяшчэнняў пра актыўнасць і напамінаў пра апытанні ў групе і яе падгрупах. Паведамленні, якія ўжо адпраўляюцца, могуць яшчэ прыйсці.

У электронным лісце з папярэджаннем указана колькасць падгруп, удзельнікаў, абмеркаванняў, апытанняў і каментарыяў у групе. Калі вам трэба захаваць групу або экспартаваць яе даныя, адкажыце на ліст на працягу 90 дзён, каб доступ можна было аднавіць да выдалення.

Выдаленне групы таксама скасуе вашу падпіску на Loomio.

Пункт выдалення групы ў меню Oatmilk Cooperative

Каб пацвердзіць выдаленне групы, вам прапануюць увесці яе назву (з улікам рэгістра літар).

Форма пацвярджэння, у якой трэба ўвесці ідэнтыфікатар Oatmilk Cooperative

Даныя групы незваротна выдаляюцца праз 90 дзён

Праз 90 дзён усе ніткі, апытанні, файлы і іншае змесціва групы будуць выдалены незваротна. Аднавіць іх будзе немагчыма.

Рэкамендуем перад выдаленнем экспартаваць даныя групы і ўручную спампаваць важныя файлы, якія вы загрузілі.