Loomio

Propostes per al cercle

RG Roque Gimenez Public Seen by 30

Obro aquest post per a què cadascú aporti les seves idees i propostes. Crec que tothom tenim alguna idea que ens ronda pel cap que volem transmetre i que totes poden ser d'ajuda per millorar el funcionament del cercle i dotar de contingut a les comissions de treball. Així que som-hi comencem a proposar!

RG

Roque Gimenez Sun 7 Sep 2014 5:24PM

Alguna de les propostes que tinc jo per cap i que es podria fer, són les següents:

  • Comunicació: Realització de vídeo-denuncia amb declaracions de polítics o actes d'aquests, ja siguin a escala estatal, provincial, comarcal o municipal, del que no volem des del cercle. Crec que mitjançant aquests vídeos aconseguirem una gran difusió, ja que calen molt en la gent.

  • Acció:

1 - Demanar la realització d'una carpa informativa, un dia ideal és el dissabte al "mercadillo", arribaríem a molta gent i seria una gran difusió per a la població.

2 - Contactar amb la PAH, crec que seria genial realitzar una assemblea o un acte conjuntament aquí a la nostra ciutat amb algun representant i crear un vincle directe, ens aportarien molta informació i ens aproximarien la realitat que vivim tant al nostre territori com a la nostra ciutat amb els desnonaments.

  • Finançament: Aprofitament de la carpa informativa que he nomenat amb anterioritat, per a realitzar alguna acció per a l'autofinançament (merchandising, picadetes,...).
PAM

paco antonio martinez Sun 7 Sep 2014 10:29PM

Me sembla genial Roque, S'ha de sapiguer que i ja un circle PODEM a la Rapita perque la gent se interese pel cambi que proposem, la empatía en aqueste moviment i per aqueste partit politic ja a brotat, hem de conectar i il.lusionar a moltes persones.
Lo del mecadillo es molt bona idea, aixecaria comentari i concienciacio, i portar gent de la PAH para una proxima asamblea es per anar.ho preparan.

JDL

Jordi de la Cruz Mon 8 Sep 2014 9:35AM

Bon dia companys, m'agradaria proposar per a les properes reunions i assemblees una serie de resums de tota l'activitat que s'ha fet fins ara desde altres cercles i desde la coordinadora provincial de Tarragona per que la gent al nostre poble estigue al dia de les eines que tenim, de les propostes que s'han treballat i de quines idees podem aportar desde la nostra part.
Després de tota aquesta informació m'agradaria també parlar de la creacio de mitjans per a que la gent ens pugue seguir desde casa, dotar la nostre cercle de una sèrie de eines per que la gent pugue seguir les nostres assemblees i inclús participar-hi, es pot donar el cas de que molta gent no es pugue desplaçar als nostres llocs de reunions, encara que lo preferible sempre es que vinguen, fessem pinya, ens coneguem i la gent ens veigue com un gran grup de gent treballant a una.

DU

Josep Maria Sàbat Hernández Mon 8 Sep 2014 9:43AM

Recordem a la búsqueda de local, com be es diu a les guies de Podemos i com la nostra companya ens va comentar, que estiguen habilitats per a gent amb mobilitat reduida.

JDL

Jordi de la Cruz Tue 9 Sep 2014 8:25AM

Els nostres companys de Vinarós han obert un reddit imitant l'estil de la Plaza Podemos:
http://www.reddit.com/r/PodemVinaros/
Podría ser una bona idea a considerar com a nova eina de discussió i propostes.

MAO

Melchor Abad Ortiz Tue 9 Sep 2014 9:29AM

me parece perfecto el hacer difusion de herramientas, con el fin de que las personas que no puedan asistir a las reuniones nos puedan seguir a través de las redes sociales. pero... la gente mayor que no dispone de internet?
doy la idea de hacer flyers informativos, los cuales podrian salir gratis, poniendo propaganda, (a estudiarlo),y distribuirlos a centros de mayores asi como en tiendas.
Podriamos comentarlo en la proxima reunion, si lo creyerais necesario.
Saludos para todos.

DU

Josep Maria Sàbat Hernández Tue 9 Sep 2014 2:20PM

Correcto. Como bien se comenta en otro sitio creo, ésto es un complemento,no un subtituto de la calle, que es donde debemos estar.

Sin embargo hay situaciones en las cuales la accesibilidad es si mas no cercana a lo imposible.

Cualquier metodo de difusión complementario siempre será bienvenido.

La idea de una carpa informativa en el pueblo creo que estaria genial.

JM

Joaquim Mascarell Thu 18 Sep 2014 10:28PM

Proposo que col·laborem amb la recollida de firmes per la ILP de la Renta Básica.

Aquí podem veure els centres de coordinació territorial que hi ha per ara:
http://ilprentabasica.org/centros-de-coordinacion-territorial/

Em sembla molt fort que de Catalunya només figure Agramunt, encara més tenint en compte que poden col·laborar qualsevol tipus d'associacions (hi ha centres de la PAH -Tomelloso i Orihuela-, del Partido Comunista, de la CGT, de Equo...i de Podemos no cap encara, pel que indica la pàgina oficial).
Apart de col·laborar amb un projecte que va més enllà de l'àmbit municipal i que entra dins del programa de Podemos (el de les europees, clar) serviria per divulgar una mica més la nostra existència així com per donar a conèixer la idea de la Renta Bàsica a qui encara no la conegui.

Pel que sembla, per ser centre no es necessari tenir un local permanent: en el cas d'Albacete, per exemple, només figura un correu, un nom i un mòbil.

Salut.

YS

Yolanda Sabat Sun 21 Sep 2014 6:14PM

Completament d'acord amb posar una carpa al mercadillo del dissabte ja que allà no només trobem a la gent del poble sinó també molta gent que ve els caps de setmana al nostre poble.
Respecte a trobar un lloc adient per les nostres trobades, crec que lo ideal seria que fos sempre al mateix lloc i evidentment i com ja s'ha comentat, que fos accessible a persones amb mobilitat reduïda ja sigui per edat o per minusvalia, com és el meu cas.
El dubte que tinc és si seria millor fer-ho a un lloc públic on la gent que passés per allà es pogués sentir atreta a participar o a un lloc tancat on probablement tindríem més comoditat que al mig del carrer assentats al terra però per contra només ho sabríem els que hi formem part, què trobeu?

YS

Yolanda Sabat Sun 21 Sep 2014 6:19PM

Per cert, un altra cosa, un cop trobéssim un lloc fixe no podríem anunciar-lo a radio ràpita, o a les publicacions del nostre entorn a més dels flyers informatius com deia el Melchor?

Load More