Loomio

Propostes per al cercle

RG Roque Gimenez Public Seen by 30

Obro aquest post per a què cadascú aporti les seves idees i propostes. Crec que tothom tenim alguna idea que ens ronda pel cap que volem transmetre i que totes poden ser d'ajuda per millorar el funcionament del cercle i dotar de contingut a les comissions de treball. Així que som-hi comencem a proposar!

PAM

paco antonio martinez Mon 22 Sep 2014 8:43AM

Hola bon dia a tots, personalment i tal com ja vam comentar fa uns dies, la idea del mercadillo es molt atractiva, per la presencia de membres del circle i la difusio a molta gent de flayers informatius, lo ideal sería montar una carpa ( petita ) am un taunell on serien els papers, le targes per la gent que es vulgui fer menbre del circle i colaborar i una guardiola per recullir donatius. Tot aixo amboltat de carteleria i tenin a disposicio mechandaisin per vendre i sobre tot per arrastrar imatge corporativa del moviment PODEMOS.
Per altre costad podem seguir demanan l'utilització del masset per les assambles, es un bon lloc, cap gent i te en sí, com a casal del poble, connotacions apropiades per fer mes convocatoria ciudadana.

MAO

Melchor Abad Ortiz Tue 23 Sep 2014 11:17AM

Hola Yolanda, creo que en el momento de repatir los flyers informativos, con la direccion del local, la gente podria asistir a efectuar sus dudas y reclamaciones ó inscripciones, en el lugar indicado, no me parece como local cualquier calle ó plaza , si bien en determinados momentos sean necesarios.,para hacer una sardinada o butifarrada , etc. para las asambleas estoy también de acuerdo con paco antonio en efectuarlas en el Masset