Loomio

Primera publicación Fan Page

EG Edgar Garcírez Public Seen by 15

Este hilo se creó para discutir la primera publicación elaborar directamente por Eventos y Contenido (Podem VNG) para la fan page del círculo.

EG

Edgar Garcírez Sat 11 Oct 2014 2:07PM

En sis anys, el número de professors i professores als instituts i col·legis de Vilanova i la Geltrú s'ha reduït tot i que el número d'alumnes no ha deixat de creixer.
Els centres que s'han vist mes afectats son el Pomepu Fabra, el col·legi d'educació primaria Aragai, el Sant Jordi i la escola Ginesta.
Les aules cada cop estan mes sobrecarregades i els instituts cada cop tenen menys presupost per contractar professorat i personal.
La crisi de l'educació no es una cosa que ens quedi lluny, ens toca de ben a prop, aquí mateix, a Vilanova i la Geltrú.

Desde Podem VNG seguim investigant els presupostos del municipi. Entre tots podem fer de VNG un municipi amb mes responsabilitat.

#PODEMOS #educacióperatots #nomesretallades

MAM

Maria Antonia Martorell Monjo Sun 12 Oct 2014 6:55PM

No tan sols l'ensenyament s'ha vist afectat per causa de les retallades, també la cultura ha patit un retrocés a Vilanova. S'han eliminat l'escola de circ, instal·lada a la masia Cabanyes, el circ Trapezi, que es feia cada any per diversos indrets de la ciutat. També el teatre amateur s'ha deixat de promocionar. És un dels deures que ens calen recuperar perquè Vilanova recuperi el seu prestigi, valorat des de sempre per els ciutadans i ciutadanes de la comarca, i més enllà també

EG

Edgar Garcírez Sun 12 Oct 2014 7:01PM

Molt dacord @mariaantoniamartor pero centrem-nos en el tema que tracta la publicació, no iniciem debat. Això es simplement per saber si us sembla bé que es publiqui aquest text i aquesta imatge d'aquesta manera o teniu algo que afegir o que esborrar.

TF

Tamara Flores Sun 12 Oct 2014 7:49PM

En sis anys, el número de mestres a les escoles de Vilanova i la Geltrú s'ha reduït tot i que el número d'alumnes no ha deixat de créixer.
Els centres que s'han vist mes afectats son el Pomepu Fabra, l'escolai d'educació primaria Aragai, el Sant Jordi i la escola Ginesta.
Les aules cada cop estan més sobrecarregades d'alumnes i la retallada de mestres dificulta l'atenció més personalitzada als nens/es,així com la disminució d'acvtivitas de reforç, ja que no es poden realitzar desdoblaments.
La crisi de l'educació no es una cosa que ens quedi lluny, ens toca de ben a prop, aquí mateix, a Vilanova i la Geltrú.

Desde Podem VNG seguim investigant els presupostos del municipi. Entre tots podem fer de VNG un municipi amb més responsabilitat.
#educaciópublicaidequalitat

he copiado tu artículo y he hecho alguna modificación como te comenté en la asamblea, mas que nada pequeños puntos del gremio :) jijijij

C

Conchi Mon 13 Oct 2014 3:43PM

Y también creo que se a eliminado galáctica la feria de los inventores que mal

J

Jéssica Mon 13 Oct 2014 7:04PM

Doncs si demaneu opinió, us volia dir que al llegir-lo, en arribar al final, em deixa desconcertada ..
vull dir que: parlem de retallades en Mestres (que tinc entès que són competència de la Generalitat) i acabem parlant de que estudiarem les pressupostos Municipals.. ¿?.

No se , alguna cosa em desquadra en aquest final.

No acabo d’entendre si, el que es proposa és que en cas que generalitat no garanteixi els mestres necessaris, sigui l’ajuntament que se’n faci càrrec. ¿?¿

O directament volíeu acabar dient que s’estan buscant propostes i solucions, ..

(Pot ser estic equivocada i la reducció de Mestres és per retallades al pressupost municipal., si és així, disculpeu-me i ignoreu aquest comentari )

EAM

Enver Aznar Méndez Mon 13 Oct 2014 9:42PM

Estic amb tú Jessica, potser lligar-ho amb l'estudi del pressupostos porta a engany. És a dir, denunciem la desició política de fer retallades però no ho relacionem directament amb els pressupostos de l'Aj., fem-ho com a defensa de l'Ensenyament Públic, faré un proposta de redactat:

RETALLADES A VNG

En sis anys, el número de professors i professores als instituts i col·legis de Vilanova i la Geltrú s'ha reduït mentre el nombre d'alumnes no ha deixat de creixer. Les aules cada cop estan més sobrecarregades d'alumnes i la retallada de professionals de l'educació dificulta l'atenció més personalitzada als nens/es, així com la disminució d'activitats de reforç, ja que no es poden realitzar desdoblaments.
Des de Podem VNG no ens queda més de dir ja n'hi ha prou, estem farts de que com a ciutadans ens retallin els nostres drets mentre s'augmenten els beneficis d'altres! El dret a una educació lliure i de qualitat és la millor garantia per a tenir societats empoderades que no es deixen trepitjar, potser és per això que no els costa retallar aquí!
#PODEMOS #educacióperatots #NoMésRetallades

EG

Edgar Garcírez Tue 14 Oct 2014 9:00AM

@joseluisr Recuerdo que esto no es un grupo de debate xDD Esto es solo para decidir si esta publicación se sube a la fanpage o no y como. En la fanpage no podemos o no deberíamos dar soluciones, simplemente reflejar la realidad de VNG y dar las soluciones en las asambleas.

JLR

Jose Luis R Tue 14 Oct 2014 9:14AM

Bien perdona Edgar, no había entendido el propósito, si ves que no procede puedes borrar mis comentarios..
gracias por el aviso.

EG

Edgar Garcírez Tue 14 Oct 2014 9:30AM

No te preocupes Jose Luis! Esta publicación es de prueba! Osea... vale igual pero estas primeras semanas serán para que todos vayamos aprendiendo poco a poco ^

Load More