Loomio

Primera publicación Fan Page

EG Edgar Garcírez Public Seen by 15

Este hilo se creó para discutir la primera publicación elaborar directamente por Eventos y Contenido (Podem VNG) para la fan page del círculo.

MAM

Maria Antonia Martorell Monjo Tue 14 Oct 2014 10:18AM

estic d'acord amb el text definitiu. Quanta més informació rescabalem serem més efectius a l'hora de prendre decisions i posicionaments

El 14 de octubre de 2014, 11:49, Raquel (Loomio) escribió:

Raquel
Estoy de acuerdo sobre la propuesta: Texto definitivo de publicación

Responder a este correo electrónico directamente o verlo en Loomio ( http://www.loomio.org/m/J5WklyoH/texto-definitivo-de-publicacion?utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_vote ).

Dejar de seguir ( http://www.loomio.org/email_actions/unfollow_discussion/42341/t_Upbj7h5c91WyYVNSe- ) para detener correos electrónicos acerca de esta discusión.

Cambia tuspreferencias de correo electrónico ( http://www.loomio.org/email_preferences?unsubscribe_token=t_Upbj7h5c91WyYVNSe-&utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_vote ) para darse de baja de los correos electrónicos de Loomio.

TF

Tamara Flores Tue 14 Oct 2014 3:50PM

Perdón era José Luis el de masificación en las aulas:)
Jessica genial la modificación del final, queda todo en un mismo camino.
Vuelvo a lo mio, los de primaria no somos profesores, somos maestros. ..
Parece uba tontería pero es lo que somoss :p

EG

Edgar Garcírez Tue 14 Oct 2014 4:06PM

Cachis! Lo siento Tamara he cogido el texto que no era haha voy a hacer una contrapropuesta

EG

Edgar Garcírez Tue 14 Oct 2014 4:11PM

El texto que se subirá es el siguiente:

RETALLADES A VNG

En sis anys, el número de mestres a les escoles de Vilanova i la Geltrú s'ha reduït tot i que el número d'alumnes no ha deixat de créixer.
Els centres que s'han vist mes afectats son el Pomepu Fabra, l'escola d'educació primaria Aragai, el Sant Jordi i la escola Ginesta.
Les aules cada cop estan més sobrecarregades d'alumnes i la retallada de mestres dificulta l'atenció més personalitzada als nens/es,així com la disminució d'acvtivitas de reforç, ja que no es poden realitzar desdoblaments.
La crisi de l'educació no es una cosa que ens quedi lluny, ens toca de ben a prop. Des de Podem VNG no ens queda més de dir ja n'hi ha prou, estem farts de que com a ciutadans ens retallin els nostres drets mentre s'augmenten els beneficis d'altres! El dret a una educació lliure i de qualitat és la millor garantia per a tenir societats apoderades que no es deixen trepitjar, potser és per això que no els costa retallar aquí!
#PODEMOS #educacióperatots #NoMésRetallades #escolapublicaidequalitat