Loomio
Wed 14 Sep 2016 11:28AM

Për fillim te mbarë

VK Vullnet Kabashi Public Seen by 300

Platforma po duket shumë e mirë dhe e thjeshtë për përdorim, tani duhet të propagohet dhe të definohen detyrat.

KIK

Kuvendi i Kosovës Wed 14 Sep 2016 11:57AM

Faleminderit Vullnet. Edhe une po besoj qe ka me qene lehte e perdorshme edhe per deputetet dhe kemi me gjete interesim.Projekti i UNDPse qe ka me e financu eshte duke u marre me apsektet e pageses dhe me pas ndoshta eshte mire ta organizojme nje mbledhje te perbashket per t'i nda detyrat. shihemi ne nderkohe dhe bisedojme.