Loomio
Sun 14 Sep 2014 1:37PM

[PRESENTACIONS] Fil de presentació dels participants

JE Josep Escobar Public Seen by 358

Obro aquest fil perquè puguem complir el segon punt del CODI ÈTIC DE CONVIVÈNCIA que especifica que tots els participants ens hauríem de presentar a la resta de participants.

JE

Josep Escobar Sun 14 Sep 2014 5:09PM

Bones! Vaig a encetar aquest fil de presentacions!

Sóc Josep Escobar i visc a Amposta.
Sóc programador de professió i sempre m'ha agradat la política però mai m'han agradat els polítics i les seves formes de fer.
Amb aquest projecte veig que això ho podem canviar.

Anem parlant! Salut! :-)

RS

Rafel Serret Mon 15 Sep 2014 6:46AM

Hola, soc Rafel Serret, sempre m'ha preocupat la politica. Soc dels que sempre he pensat que si no fas politica te la fant els atres.Mai he segut afiliat de cap partit, per la disciplina que tens que seguir, penso que Podem és diferent, si no fos aixi ja sé el que haure de fer.
Espero que desde este lloc puguem fer, sobretot, politica municipal, que és la que tenim més prop i la que ens arriva més prompte.

Animo a tots participar. i fessem entre tots una intel-ligencia colectiva, ningú és tant intel-ligent com tots natros junts.

Salut i república!

AG

Alex Guillen Mon 15 Sep 2014 1:47PM

Hola soc Alex, de Amposta.
Estudio dret a tarragona, tenia ganes de que podem/podemos arribes a Amposta ja que mes que un partit considero que es una plataforma per a que els ciutadans intervenim de manera directa i transparent en la politica, en aquest cas local, que bona falta ens fa.
Salut!

DU

[deactivated account] Tue 16 Sep 2014 6:05AM

Hola tothom, em dic Josep Maria. No soc d'Amposta, però serà un plaer donar-vos un cop de mà en el que pugui.

Ànims i força!

SCR

Sara Campos Roda Sun 21 Sep 2014 11:48AM

Hola a tots i totes, sóc Sara i visc a Amposta des de que vaig néixer. Sóc mestra d'anglès a una escola privada. Estic molt interessada amb Podemos ja que aquest moviment representa un canvi radical a la política d'imposició a la que estem acostumats. Per fi el poble té poder a la hora de decidir el que es fa. Espero que en el cas concret d'Amposta desaparegui tota la "xusma" que està instal·lada i que pugui entrar gent humil i decent. Sé que no serà una cosa fàcil ni ràpida, però confio en que finalment l'honradesa i la generositat de les persones guanye la partida.

AL

Antonio Lopez Sun 21 Sep 2014 6:08PM

Hola soc Antonio Lopez Diplomat en Relacions Laboral y nascut a Amposta. Soc republica i amb ideologia Anarquista, amb el sentit que lorganitzacio hauria destar basada amb leducacio i no amb lautoritat y el control. No hem sento identificat per cap partit politic, pero la naturalesa assamblearia de podemos mha fet tornar la ilusio per una nova forma de fer politica i per la busqueda dun nou sistema mes solidari i on el be comu prime en front dels interesos de les oligarquies que ens governen. La unio fa la forsa i no es important els partits sino les persones. Tots hem de formar part del partit... Salut

AL

Antonio Lopez Sun 21 Sep 2014 6:10PM

Tots som el partit

FFF

Felip Felipe Felipe Thu 15 Jan 2015 5:18AM

Hola soc felip prats cugat, jubilat, formació Perit Mercantil, Direcció, Administració Empreses per Escola Negocis Les Heures de U.B.
M'agrada la política com eina per fer el be comú y desarrollá el estat de benastá social.
Crec amb PODEM i segur que guanyarem les Generals a Corts d'Espanya per poder cambia la Constitució a republica y sortir de la crisis.
Una salutacio a th'otom i disculpeu que escrigue tal com parlo l'amposti pos el catalá no le estudiat i mo el se. Salud.

D

delfin Mon 26 Mar 2018 11:03PM

hola ,soy Delfin , ex transportista internacional, (jubilado) vivo en amposta , me gusta la política a la antigua donde primero se informaba/razonaba y a continuación se exponía, comparto plenamente la PLURINACIONALIDAD del estado español .
podeís escribirme o hablar en catalá , y lucho por convertirnos en una REPÚBLICA,
Salut i República