Loomio
Tue 8 Dec 2015 3:01PM

D-CENT jatko

JK Jaakko Korhonen Public Seen by 333

Moi, tässä sähköpostipäätösesitys D-CENT laajennuksesta.

Tilanteen viimeisin esittely

Sopimuslaajennus

Mika Honkasen työsopimus

JK

Poll Created Tue 8 Dec 2015 3:04PM

Hyväksytään työsopimukset ja laajennettu ToC Closed Fri 11 Dec 2015 3:08PM

Hyväksytään työsopimukset ja laajennettu ToC.
Budjettiin siis lisätään €28,000, josta yhdistyksen overhead on €5,600.

Mika Honkanen palkataan toteuttamaan tällä laajennuksella päätöksentekodatan integraatioita liittyen http://decisions.dcentproject.eu/ prototyyppiin.

Results

Results Option % of points Voters
Agree 100.0% 1 JK
Abstain 0.0% 0  
Disagree 0.0% 0  
Block 0.0% 0  
Undecided 0% 30 JP TT MK OK AJP JN OKF SM RM IP TT TR MH L LS KA SÅ RP EH AK

1 of 31 people have voted (3%)

JK

Jaakko Korhonen Tue 8 Dec 2015 3:04PM

Kuten puhuttu hallituksen kokouksen yhteydessä.

AJP

Antti Jogi Poikola Wed 9 Dec 2015 4:48AM

Stuartin työsoppari on hyväksytty jo aiemmin ja työstä maksettukin jo.

JN

Jussi Nissilä Thu 10 Dec 2015 9:51PM

ToC näyttää minusta hyvältä. Pari huomiota / kysymystä:
a) Onko meillä ollut tapana, että muutkin kuin toiminnanjohtaja tai puheenjohtaja / talousvastaava allekirjoittavat sopimuksia? IMHO voisi pyrkiä aina siihen, että esim. toimari tai pj allekirjoittavat, jos ei vahvaa käytännön syytä tehdä toisin.
b) Oliko niin, että aiempia maksueriä on laskutettu ja (talous-)raportoitu onnistuneesti? Eli olemme onnistuneesti ja todistetusti selättäneet EU-byrokratian?

Odottelen oikeuksia noihin työsopimusdokumentteihin. Kommentoin enemmän myöhemmin.

JN

Jussi Nissilä Fri 11 Dec 2015 1:25PM

Eli sovittiin 14/2015 kokouksessa, että jatketaan keskustelua täällä ja tehdään sähköpostipäätös. Jaakko, voitko jatkaa päätösaikaa vielä vähintään 4 päivää?

AJP

Poll Created Sun 20 Dec 2015 12:12PM

D-CENT sopimuksen laajennus ja työsopimus Closed Sun 27 Dec 2015 12:07PM

Hyväksytään liitten mukainen työsopimus sopimuksen laajennus Open Knowledge Centralin kanssa ja valtuutetaan projektipäällikkö allekirjoittamaan ne.

Results

Results Option % of points Voters
Agree 75.0% 3 JP AJP L
Abstain 25.0% 1 TT
Disagree 0.0% 0  
Block 0.0% 0  
Undecided 0% 27 MK OK JK JN OKF SM RM IP TT TR MH LS KA SÅ RP EH AK AS MS JPE

4 of 31 people have voted (12%)

TT

Tarmo Toikkanen
Abstain
Sun 20 Dec 2015 5:34PM

En pääse näkemään työsopimusta. Pitäisikö työn tekijän kanssa ensin allekirjoittaa sopimus? Jos sitoudumme D-CENTissä lisätyön tekemiseen, mutta meillä ei ole varmistettu henkilöä, joka sen tekee, mikä on plan B?

JN

Jussi Nissilä Tue 22 Dec 2015 3:54PM

Moi, edelleen odottelen vastauksia noihin kysymyksiin tuossa yllä. A-kohta ei ole niin kriittinen, mutta B-kohta on. @jaakkokorhonen kerrotko tuosta laskutuksen ja raportoinnin tilanteesta? (PS: Kiitos lukuoikeuksista, sain ne.)

AJP

Poll Created Fri 29 Jan 2016 6:50AM

D-CENT sopimuksen laajennus ja työsopimus Closed Fri 5 Feb 2016 6:07AM

Valtuutetaan projektipäällikkö Jaakko Korhonen allekirjoittamaan liitteen mukainen D-CENT sopimuslaajennus ja Mika Honkasen työsopimus.

Results

Results Option % of points Voters
Agree 33.3% 1 AJP
Abstain 0.0% 0  
Disagree 0.0% 0  
Block 66.7% 2 TT LS
Undecided 0% 28 JP MK OK JK JN OKF SM RM IP TT TR MH L KA SÅ RP EH AK AS MS

3 of 31 people have voted (9%)

AJP

Antti Jogi Poikola
Agree
Fri 29 Jan 2016 5:55PM

Sen verran tuli mieleen esityksen teon jälkeen, että varmaan on parempi, että nimenkirjoitusoikeudellinen kuitenkin allekirjoittaa sopparit, niin ei tule sanomista muotoseikoista. Voin tehdä, ei aiheuttane lisäviiveitä mihinkään.

TT

Tarmo Toikkanen
Block
Thu 4 Feb 2016 7:28AM

Koska Mika ilmeisesti totesi, ettei hän tätä työtä tee, lienee parempi olla hyväksymättä tätä laajennussopimusta, koska se tuo meille velvoitteita, joihin emme kykene nyt vastaamaan.

AJP

Antti Jogi Poikola Fri 29 Jan 2016 6:06PM

@mikahonkanen onhan työsoppari sinun puolestasi OK, näin oletan?

@tarmotoikkanen nyt sinulla pitäisi olla pääsy työsoppariin, siirsin sen HR -kansioon (joka ei todennäköisesti ole oikea paikka, mutta mikä on @teemuropponen ?)

@jaakkokorhonen vastannet Jussin kyssäreihin yllä.

L

llinkola Sun 31 Jan 2016 2:48PM

Miten tähän pitäisi vastata? Kannatan että nimenkirjoittajaoikeuden omaavat allekirjoittavat sopparit.

AJP

Antti Jogi Poikola Sun 31 Jan 2016 5:05PM

@llinkola joo tulkitaan niin, että kaikki, jotka kannattavat kannattavat sisältöä, eli sopparin ja työsopparin substanssia, ja minä sitten hoidan allekirjoittamisen.

MH

Mika Honkanen Wed 3 Feb 2016 8:16PM

Olen esteellinen tässä päätöksenteossa. Yhdistyslaki §37: "Hallituksen jäsen tai yhdistyksen toimihenkilö ei saa osallistua hänen ja yhdistyksen välistä sopimusta koskevan eikä muunkaan sellaisen asian käsittelyyn eikä ratkaisemiseen, jossa hänen yksityinen etunsa saattaa olla ristiriidassa yhdistyksen edun kanssa."

Täysin yleisellä tasolla puhuen yhdistyksen johtamishaasteet ovat sitä luokkaa, että en katso voivani olla työsuhteessa yhdistykseen toistaiseksi (kunnes ongelmat on ratkaistu ja yhteisistä pelisäännöistä sovittu) ja alan vakavasti miettimään, voinko olla toiminnassa mukana jatkossa mitenkään, jos nykytilanne ei muutu. Vakkarin esittämät avoimuusvaatimukset ovat sitä luokkaa, että yhdistyksen toiminta menee täysin uusiksi. En tiedä, onko kukaan muu edes miettinyt asiaa. Ja omien firmojen laskuttaminen, valtiotuet ja muut ei välttämättä näytä ollenkaan hyvältä. Siksi en halua nostaa yhdistykseltä senttiäkään missään muodossa. Ja hallituksessa istumisessa on riskinsä (en välttämättä halua ottaa kaikkia mahdollisia riskejä "avoimuuden" nimissä), vaikka taloudesta ja yhdistyksestä vastuun kantaakin yhdistyslain mukaan koko hallitus yhdessä.

Tätä on nyt käsitelty kolmatta kertaa hallituksessa ja näyttää, ettei asia tule tälläkään kerralla selväksi. Onneksi oma toimeentuloni ei ole pelkästään tämän varassa, sillä asia on ollut pöydällä pian 3-4 kk ajan. Projektisuunnitelma on mielestäni epäselvä ja siinä luvataan valtavasti asioita. Mutta en haluaisi lähteä arvioimaan asiaa ja aikataulua. Ja tämä oli täysin yleisellä tasolla olevaa pohdiskelua. Itse en tee töitä ilman työsopimusta satoja tunteja, enkä pysty tekemään duunia kellonympäri sen takia, että asiassa ei saada päätöstä aikaiseksi ja lykkäämällä asiaa EU-hankkeessa otetaan valtavan iso riski.

LS

Laura Sillanpää Thu 4 Feb 2016 8:00AM

Olen samaa mieltä Tarmon kanssa. Mika on ilmaissut ettei aio tätä työtä tehdä, joten ei sopimusta ei tulla edes allekirjoittamaan.

Kommenttina Mikan kommenttiin: viittaamasi avoimuusvaatimukset eivät minun mielestäni ole sellaisia, joita laittaisivat yhdistyksen toiminnan aivan uusiksi. Kyse on osittain asioista, joista olemme hänen kanssaan samaa mieltä ja joiden parantaminen on jo ollut agendalla (lue viestinnän selkiyttäminen ja yhdistyksen toimintaan liittyvän tiedon parempi saatavuus). Vaatimuksiin ei myöskään tarvitse suoranaisesti vastata vaan se voidaan nähdä palautteena, johon joko reagoidaan tai ei.

Yleisesti tähän liittyen: en nyt taas muista, onko asia jo puitu aikaisemmin, mutta millä perusteilla Mikaa on alun perin oltu palkkaamassa projektiin? Onko paikka ollut avoimessa haussa vai onko Mika ollut mukana valmistelemassa tätä projektia (tai sen tätä vaihetta)? Mikäli jälkimmäinen pitää paikkaansa niin minusta alkaa olla pikkuisen huolestuttavaa jos suurin osa yhdistyksen projekteista putoaa ns. ”poikkeuskategoriaan”, jossa työpaikkaa ei tarvitse laittaa avoimeen hakuun mikäli projektin valmisteluvaiheessa on jo selkeästi ollut mukana henkilö, joka paikkaan tulisi valittua. Tällainen toiminta näyttää varmasti ulospäin (näyttää myös sisäänpäin, ainakin minulle) ongelmalliselta ja avoimuuden periaatteiden vastaiselta.

MH

Mika Honkanen Thu 4 Feb 2016 8:40PM

Tämä on nyt mielestäni vakava asia, joka pitäisi ratkaista. Jos sopimusta ei tehdä, Jaakon pitää löytää jotain muuta hommaa (ilman rahaa ei eläminen onnistu). Jos se tehdään, tähän pitää löytää tekijät. Ei tämä riitely-asetelma vie mihinkään. Minun puolesta paikka voidaan laittaa avoimeen hakuun, kunhan riitely loppuu ja saadaan asiaa joku päätös ja päästään eteenpäin.

LS

Laura Sillanpää Thu 4 Feb 2016 8:55PM

Mielestäni tässä ei ole mitään riitelyasetelmaa vaan kyse on tosiasioiden toteamisesta: jos päätösehdotuksessa mainittu henkilö itse ilmaisee, ettei aio työtä tehdä niin silloin päätöstä ei ole mielekästä tehdä - neuvotteluja ei käydä ja sopimusta ei allekirjoiteta. Uuden henkilön etsiminen projektin työntekijäksi lienee projektipäällikön tehtävä, joten asia etenee varmaankin siinä vaiheessa kun on selvillä henkilö, jonka kanssa lähdetään työsopimus allekirjoittamaan?

AJP

Antti Jogi Poikola Thu 4 Feb 2016 9:00PM

Ratkaistaan tämä asia kyllä, asioita voidaan selvittää ilman riitelyäkin, @jussinissila @tarmotoikkanen ja @laurasillanpaa1 esittämät kysymykset ja huomiot ovat ihan asiallisia (en ainakaan itse osaa tulkita niitä, enkä mitään muutakaan tässä ketjussa riitelyksi).

Minä voin olla yhteydessä OKF centraliin huomenna ja kysyä tilannetta heidän puoleltaan (eivät ole myöskään vielä virallisesti hyväksyneet ja allekirjoittaneet jatkosopimusta).

JK

Jaakko Korhonen Fri 5 Feb 2016 9:49AM

Aika epäammattimaista olettaa että Mika olisi maailman ainoa koodaaja joka tämän voisi tehdä.

JK

Poll Created Fri 5 Feb 2016 9:50AM

Tehdään D-CENT sopimuslaajennus Closed Fri 12 Feb 2016 9:07AM

Outcome
by Antti Jogi Poikola Tue 25 Apr 2017 5:23AM

12.2.2016: Valtuutettiin Antti Poikola allekirjoittamaan liitteen mukainen D-CENT sopimuslaajennus. Projektipäällikkö Jaakko Korhonen päivittää projektille yhdistyksen nykykäytäntöjen mukaisen kymmenen kohdan perustietosivun (mukaanlukien budjetti ja milestonet projektin loppujaksolle).

Valtuutetaan projektipäällikkö Jaakko Korhonen allekirjoittamaan liitteen mukainen D-CENT sopimuslaajennus ja rekrytoimaan sovelluskehittäjä Mika Honkasen tilalle. Tuosta työsopimuksesta tulee sitten vielä eri esitys.

Results

Results Option % of points Voters
Agree 80.0% 4 JP JN L LS
Abstain 20.0% 1 TT
Disagree 0.0% 0  
Block 0.0% 0  
Undecided 0% 26 MK OK AJP JK OKF SM RM IP TT TR MH KA SÅ RP EH AK AS MS JPE LS

5 of 31 people have voted (16%)

JN

Jussi Nissilä
Agree
Wed 10 Feb 2016 11:02AM

Yllä kuvatuilla ehdoilla.

JK

Jaakko Korhonen Fri 5 Feb 2016 10:26AM

Jos tässä sovittu deliverable canceloidaan, Antin Stuartin kanssa minun ohi neuvottelema ja Stuartille jo maksama 5,121.04 ei ole semmoista mitä voidaan periä EU:lta vaan jää yhdistyksen tappioksi.

Tosiasia on että Antti lupasi Stuartille tehdä tämän, kysymättä minulta. Tosiasia on myös, että asiassa ei ole ilmennyt uusia seikkoja siitä, kun asiassa pidettiin käsittely 5.11.2015, ja todettiin että jos asiassa ei ilmene uusia seikkoja, näillä mennään.

Tuolloin myös todettiin että tässä on OKF ja OKFFI maine EU projektikumppanina kyseessä, ei voida tempoa asiassa eri suuntiin.

JK

Jaakko Korhonen Fri 5 Feb 2016 11:43AM

Jussi esitti avoimen kysymyksen laskutuksen ja raportoinnin tilanteesta.

Se on tuo mikä oheisessa Tilanteen viimeisin esittely -dokumentissa kuvataan dioilla 5 ja 6.

Kaikki on kondiksessa ja raportit juuri jätetty EU:lle, ja sekä EU että Nestan johto pitää projektia aivan mielettömänä menestystarinana.

https://docs.google.com/presentation/d/1bobANSCgtKCQf08AlohSDY-DnLbb6BnyD967frCMaRE/edit#slide=id.gcd7b55f23_0_12

AJP

Antti Jogi Poikola Fri 5 Feb 2016 11:57AM

Sopimuslaajennus dokkari ei ole taaskaan avoimena hallituslaisille tai ainakaan minulle (sanoi, että request for access). Nimenkirjoitusoikeutta ei voi delegoida, tämä tuli todettua tuon edellisen ehdotuksen yhteydessä.

Tuolla dialla 6. sanotaan "All other financial issues are cleared, apart from EU approvals." ja tämä oli varmaankin se, mihin @jussinissila kohta B liittyi, eli mihin liittyy "apasrt from EU approvals"?

AJP

Antti Jogi Poikola Fri 5 Feb 2016 12:00PM

Linkit EU:lle lähetettyihin raportteihin ja vaikkapa niihin Nestan kehuihin olisi jees lisä myös. Tässä ei missään mielessä ole tarkoitus tehdä asioista vaikeita, vaan hoitaa homma kunnialla maaliin, mutta silti by the book niin, että hallitus myös tietää mistä on päättämässä.

JN

Jussi Nissilä Fri 5 Feb 2016 12:28PM

Minunkin mielestäni olisi hyvä, että saataisiin projektiosio käyntiin ja työ tehtyä.

Talousraportoinnin ja laskujen suhteen kysyin asiaa, koska käsitys on se, että EU-hankkeissa raportti on todella hankalaa. Vaikka voidaan lähteä "kokeilemaan" että osataanko se hoitaa, ei ole syytä lähteä tekemään toista hanketta, jos oletettavissa on että raportointi osoittautuu äärimmäisen vaikeaksi ja aikaavieväksi - taikka mahdottomaksi jostain syystä. Pystyykö @mikahonkanen esimerkiksi kertomaan, onko meidän projektimme saanut rahat siis jo edellisestä osasta? Ja @jaakkokorhonen toivon tosiaan Jogin tavoin, että tilannetta avattaisiin hiukan enemmän tämän osalta.

Mitä tulee tuohon työntekijän palkkaamiseen, Mikan kieltäytyessä lienee selkeää että haetaan toinen työntekijä tuohon tarvittaessa ja @laurasillanpaa1 kommenttien perusteella tähän olisi syytä tehdä avoin rekry, jos ei muita painavia syitä ole. Mutta toinen asia on tuo, että Mikan mukaan projektisuunnitelmassa "luvataan valtavasti asioita". Haluatko @jaakkokorhonen kommentoida tätä?

Kuten totesin, tavoitteena olisi että saadaan projektin käyntiin. Mutta kyllä hallitus tarvitsee pyytämänsä tiedot päätöksenteon tueksi.

JK

Jaakko Korhonen Fri 5 Feb 2016 1:44PM

P1 ja P2 -vaiheiden raportointi on tehty. On myös luotu malli jossa kolmas raportointi onnnistuu suoraan luvut lisäämällä.

JK

Jaakko Korhonen Fri 5 Feb 2016 1:45PM

Jos Mika kokee että hän ei pääse hommaan kiinni, edes valmentajien avulla, niin python-koodaajia Helsingistä löytyy kyllä. Joutuu vain sitten pyytämään palveluksia, mutta onhan niitä aiemminkin pyydetty.

MH

Mika Honkanen Fri 5 Feb 2016 2:24PM

Kerroin jo oman näkemykseni asiasta aiemmassa kommentissani ja se kannattaa lukea ajatuksella ja miettiä, mitä edellisten kuukausien aikana on tapahtunut ja mikä on ns. "kokonaiskuva" yhdistyksessä.

Python ei ole ongelma tässä missään mielessä.

AJP

Antti Jogi Poikola Fri 5 Feb 2016 6:31PM

Soitin tänään OKF Centralin Sanderille, joka kehui OKF Finlandin ja Jaakon panosta projektissa. Syy siihen, miksi he eivät ole vielä omasta puolestaan allekirjoittaneet sopimusta liittyi matkakustannusten laskentaan, lupasivat tehdä sopimukseen tarvittavat päivitykset (mahdollisesti tehty jo) ja allekirjoittaa lähiaikoina.

He laittoivat myös maksuun aiemman sopimuksen viimeisen erän, jolla voidaan kattaa tähän mennessä kertyneet palkkakustannukset.

Sovimme Jaakon kanssa, että työntekijästä tehdää yhdistyksen periaatteiden mukaisesti avoin rekry. Aikataulusyistä rekry pitää käynnistää asap , mutta luonnollisesti hallituksen on hyväksyttävä ensin projektin laajennus ja palkattavan työntekijän työsopimus ennen hommien aloittamista.

Allekirjoittajaksi sopimukseen pitää vaihtaa minut ja päivämäärät päivittää tälle vuodelle. Itse voin äänestää sopparin puolesta näiden jälkeen (pitää vielä lukea ajatuksella läpi.).

Sisällöllisesti en näe D-centissä ongelmia (Sanderin puhelun jälkeen päin vastoin), mutta hallinnollisesti kaikki ei ole mennyt putkeen. Vanhoja ei kuitenkaan kannata murehtia, vaan katsoa positiivisesti tulevaisuuteen.

Nyt hyvin hoidettu rekry. Voisiko @teemuropponen olla mukana valintaprosessissa ja hoitaa uuden työntekijän sisäänajon tammikuun aikana kehittyneellä rutiinilla?

Voisiko @jaakkokorhonen myös tehdä D-centin osalta "perusdokkarin" eli projektiohjeen uuden projektin hyväksymisen mukaiset 10-kohtaa mukaanlukien päivitetyt milestonet (ks. vanhat milestonet) loppujaksolle ja täydentää sarakkeet J-P meidän projektidokkariin

Minä puolestani lupaan itse paneutua jatkossa vähän enemmän D-centin sisältöön ja tulla ainakin johonkin avoimiin tapahtumiin.

TR

Teemu Ropponen Fri 5 Feb 2016 6:42PM

Juu, olen mukana rekryssä. Jos laitetaan kaikki hakemukset yhteen paikkaan Driveen. Odotan toki, että D-CENT etenee - ja toivottavasti Democracy-hackathonissa on uusi henkilö jo mukana, jos hyvin käy.Hyvä, että rekrytään avoimesti - se(kin) lisää myös näkyvyyttämme, ja toiv. tuo hyvää uutta verta.

L

llinkola Sun 7 Feb 2016 12:20PM

Mielestäni työsopimusta ei tarvitse enää erikseen käsitellä. Nimenkirjoittaja tsekkaa työsopimuksen, kun sen allekirjoittaa. EU hankeraportointi on byrokraattista, mutta tähän byrokratiaan ymmärtääkseni kyllä saa myös apua rahoittajan puolelta, mielestäni tätä riskiä ei kannata liioitella. Vai onko teillä tietoa siitä, että monikin projekti olisi kaatunut raportointiin?

TT

Tarmo Toikkanen Sun 7 Feb 2016 12:59PM

Etenkin talousraportit syynätään tarkasti. Jälkikäteen voivat vaatia osan tai kaiken rahoituksen takaisin jos eivät ole tyytyväisiä.

JK

Jaakko Korhonen Mon 8 Feb 2016 10:23AM

Parempi että Tarmokin pysyy faktoissa. Jos ministeriöiden rahoituksista on esitettykin toistuvia epäilyksiä, ei se anna syytä olettaa että Nestan vetämässä D-CENT -projektissa olisi vastaavia haasteita.

TT

Tarmo Toikkanen Mon 8 Feb 2016 11:21AM

Tarmo pysyy faktoissa. EU-projektien isot avustussummat auditoidaan ja pienistäkin epäselvyyksistä voi tulla seuraamuksia. Pitää vaan hoitaa kunnolla.

MH

Mika Honkanen Mon 8 Feb 2016 3:18PM

Mitä tästä tilanteesta voisi oppia meta-tasolla? (Melkein kaikki ongelmathan kuitenkin johtuvat oppimisvelasta eri tarkastelutasoilla: yksilö, tiimi, yksikkö, organisaatio ja kansakunta). Tai ainakin joku on joskus niin väittänyt...

Jaakko haluaa toimia ketterästi ja ajattelee, että työn tulokset puhuvat puolestaan. Niin kauan, kun mikään ei mene pieleen, on Jaakolla oman näkemyksen mukaan vihreä valo toimia. Hän näkee suunnittelun lean-filosofian mukaisesti ylimääräisenä hukkana, jota pitää minimoida.

Tarmo taas ajattelee asiaa riskiskenaarion kautta. Tekemällä suunnitelmat riittävän hyvin pienennetään riskejä ja varmistetaan samalla, ettei yhdistys joudu hankaluuksiin tai ainakin mahdolliset ongelmat ennakoidaan etukäteen, jolloin niitä on helpompi hallita.

Tässä siis "törmää" kaksi erilaista tapaa johtaa ja ajatella asioita.

Kuinka väärin oma vapaa ja rankasti vajavainen tulkintani asiasta meni? Itse yritän ehtiä vielä kerran lukemaan tämän dokumentin läpi ja miettimään asiaa siltä pohjalta...http://dcentproject.eu/resources/d5-2-integration-of-open-decision-making-data-and-mapping-module/.

JN

Jussi Nissilä Wed 10 Feb 2016 11:02AM

Tuntuu, että tässä on pakko mennä hiukan riskillä ainakin omassa päätöksenteossa, koska en käytännössä ymmärrä mitä 5.2 kohdassa luvataan ja kuinka realistista se on toimittaa annetun budjetin puitteissa. Voin hyväksyä ehdotuksen kahdella ehdolla:
1) Puheenjohtaja allekirjoittaa sopimuksen.
2) Projektipäällikkö sitoutuu henkilökohtaisesti siihen, että työ saadaan toteutettua ja raportoitua asianmukaisesti.

L

llinkola Wed 10 Feb 2016 4:27PM

Tarmo on oikeassa. Talous raportit pitää olle sentilleen. Olen tällähetkellä yhdessä Eu rakennerahaston rahoittamassa hankkeessa ja tiedän, että asiat ovat näin. Tässä siis tulee olla varmaankin myös tarkkana sen suhteen että EMU ei tee virheitä (jos niitä kerran aikaisemmin on ollut).

MH

Mika Honkanen Wed 10 Feb 2016 10:25PM

Tarvitsen vähintään nettisivuille menevät datat (http://fi.okfn.org/about/finances/).

JK

Jaakko Korhonen Thu 11 Feb 2016 7:45PM

Päivitin myös Mikan wordpress-taulukon.

AJP

Antti Jogi Poikola Thu 11 Feb 2016 8:41PM

@jaakkokorhonen muutama lisätarkennus vielä

Mistä nettisivun taulukkoon laittamasi 57000 tulee, kun sopimuslaajennuksessa lukee 86500 (tai 52900 payments made)?

Missä on projektin dokumentaatio, kun D-CENT kansio ammottaa tyhjyyttään?

Erityisesti, missä on projektin budjettidokumentti?

Nyt, jos Jaakko jäisi jyrän alle, niin yhdistyksen olisi aika vaikea kunnialla suorittaa projekti loppuun. Mikään projekti yhdistyksessä ei saa olla täysin riippuvainen yhdestä henkilöstä.

AJP

Antti Jogi Poikola Fri 12 Feb 2016 9:19AM

Hyvä, tämäkin asia tuli nyt päätettyä, koska kukaan ei vastustanut ja yli puolet kannatti.

Allekirjoitan heti, kun @jaakkokorhonen on vastannut aiempiin kysymyksiini (projektin perustietodokkari, budjetti, D-CENT kansio).

TR

Teemu Ropponen Fri 12 Feb 2016 9:31AM

Hyvä, että tämä saadaan päätökseen.

Rekrystä:
Eilen olin mukana @jaakkokorhonen kanssa rekryhaastattelussa, potentiaalinen tekijä vaikutti ihan kohtuullisen soveliaalta ja monipuoliselta. Rekryn osalta tärkeää, että hakemus/prosessi on sillä tavalla dokumentoitu, että on riittävä paper trail (ml. itse hakemus/CV). Eilen vielä huhuiltiin uusia hakemuksia OKF-newsletterissä - siten asiallista odottaa muutama päivä, ja sitten toimia ripeästi jos uusia kandidaatteja ei ilmesty.

JK

Jaakko Korhonen Tue 16 Feb 2016 3:56PM

Nyt ei keksitä mitään uusia viivytyksiä kun tämä on 5.11. katselmoitu ja selvitetty että jos nämä ei muutu niin näillä mennään.

Nämä luvut ei ole muuttuneet sitten 5.11.

Budjetti on oheisten diojen dialla kuusi.

JK

Jaakko Korhonen Wed 17 Feb 2016 5:38PM

Ajantasaiset D-CENT Phase 3 budjetit, työmäärät jne löytyy näistä 5.11. dioista https://docs.google.com/presentation/d/1bobANSCgtKCQf08AlohSDY-DnLbb6BnyD967frCMaRE/edit?

AJP

Antti Jogi Poikola Tue 8 Mar 2016 10:52AM

lisäsin päätökseen päivämäärän, kun Loomio näyttää nämä jostain syystä vain muodossa "25 days ago"