Loomio
Fri 31 Oct 2014 4:39PM

INFORMACIÓ ASSAMBLEAS CERCLES CATALUNYA

AG Anna Giralt Public Seen by 31

Os paso informació de l`orde de la assamblea:

Companys i companyes dels Cercles de Podem de Catalunya

Després d'un període de recepció de propostes per a l'ordre del dia, ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com es desenvoluparà la jornada del proper dia 2 de novembre a Rubí

De 9:00 a 10:00 hores, tindrà lloc la recepció i acreditació per a tots els assistents; l'aforament de la sala és de 500 persones, així que agrairíem confirméssiu la vostra assistència, escrivint a aquesta mateixa adreça de correu (nom del cercle, nombre de persones).

A les 10:00 començarà l'Assemblea, d'acord amb el següent ordre del dia:
· Benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de persones del cercle amfitrió.
· Explicació del funcionament de l'Assemblea.
· Aprovació de l'acta anterior; ja que adjuntem el document, us animem a la seva lectura i, en cas de voler esmenar-la, a fer-nos arribar a [email protected] les aportacions oportunes (abans de divendres a les 24h). D'aquesta manera, amb les modificacions incorporades, es tornarà a enviar, de manera que en la trobada es procedirà a la seva votació a mà alçada.

 1. Organització de Podem als Municipis (1 hora):
  a) Àmbit municipal: òrgans, candidatures, espais de confluència, elaboració de programa, validació de cercles, etc.
  b) Àmbit sub-municipal: cercles de districte i de barri, validació, etc.

 2. Organització de Podem Autonòmic (1 hora):
  a) Candidatures, òrgans.
  b) Altres espais de coordinació: comarcal i provincial.

    Descans de 5 minuts. 
  
 3. Podem Sanitat Catalunya: presentació de document per a la seva valoració (s'adjunta document). (15 min)

  1. Debat sobre el panorama polític actual a Catalunya (1,5 hores).
  2. Precs i preguntes (15 min).
  3. Tancament de l'Assemblea.

Per als punts 1. i 2., es comptarà amb la presència d'Irene Montero d'Extensió, qui explicarà els aspectes rellevants de cada àmbit i es procedirà a abordar les qüestions que cada un dels punts susciti. Per a això, la participació serà oberta a totes les persones, amb un temps màxim de 2 minuts per a cada intervenció.

Per al punt 4., hi haurà dues dinàmiques; primerament, exposaran les seves posicions els portaveus d'aquells cercles que hagin treballat aquesta qüestió en les seves respectives assemblees. Acabada aquesta ronda, es procedirà a un debat obert en el qual podrà intervenir qualsevol membre de Podem. Per poder distribuir millor els temps, cal confirmar a [email protected] en el cas que el cercle vagi a intervenir a través del seu portaveu. La durada d'aquests intervencions dependrà del nombre de cercles que tinguin alguna aportació a realitzar.

Us recordem que per finançar aquest acte s'ha impulsat un crowdfunding on podeu fer arribar la vostra contribució; us ho agraïm per avançat.

El lloc de trobada és el Teatre La Sala de Rubí. Més informació sobre l'esdeveniment: www.podemos-cat.info

Equip d'organització de l'Assemblea

AG

Anna Giralt Fri 31 Oct 2014 4:59PM

Cercle sanitat exposarà:

Dos punts són bàsics en política sanitàries :; i (extractes dels documents)

La defensa de la sanitat pública de qualitat i acabar amb la corrupció en sanitat, ja que les polítiques neoliberals en l'àmbit de la sanitat estan convertint el dret a la salut ia una assistència sanitària pública i de qualitat, en un negoci orientat a donar el màxim benefici a grans corporacions sanitàries privades ia la indústria farmacèutica. 

Actuar sobre els veritables determinants de la salut (causa) i no només sobre la malaltia (conseqüència), ja que la salut individual i col·lectiva depèn majoritàriament de les condicions socials, econòmiques, culturals, ambientals i polítiques dels ciutadans, per damunt fins i tot del tipus de sistema sanitari que es tingui. (eliminant les bosses de pobresa, redistribuint la riquesa, garantint un habitatge digne, un treball que respecti els drets dels treballadors i que no generi malaltia, promovent la igualtat de drets independentment del gènere, raça, orientació sexual o identitat de gènere, invertint en educació, amb especial èmfasi en l'educació per a la salut i prevenció, i reduint la contaminació mediambiental, sobretot de les nostres ciutats i espais naturals). 
ARM

Antonio Roa Márquez Mon 3 Nov 2014 6:27PM

Me pareció muy interesante la aportación de sanidad. Podemos apoyarnos en ellos/vosotros a la hora de hacer el programa.