Loomio
Tue 21 Jun 2016 8:07PM

Tervetuloa mukaan videoprojektiin (lue ensin)

VS Ville Saarinen Public Seen by 298

Hei kaikki, tässä vaiheessa jo on todella hienoa huomata, että meitä on täällä jo useampi videon tekemisestä ja ideoimisesta kiinnostunut mukana :thumbsup:

DiEMin ekoissa kokouksissa mietittiin erilaisten medioiden hyviä puolia ja sisältöjen luomista suomalaisen DiEM-aiheisen keskustelun herättelemiseksi. Päätettiin, että tärkeimpiä peruspilareita näkyvyyden kannalta olisivat liikettä esittelevät nettisivut ja niitä tukevat (potentiaalisesti somessa levitettävät) videot.

Tarkoituksena olisi siis tehdä videoita DiEM25-manifestin hengessä. Tule mukaan ideoimaan tarkempaa sisältöä ja parasta mahdollista tapaa herätellä suomalaisia.

Näistä kiinnostuneita tarvitaan erityisesti
* käsikirjotusapua (tarinankertojia ja mielikuvitusta)
* jonkinlaista tuntumaa esim viestinnästä ja ihmisiin vaikuttamisesta (sosiaalipsykologia, sosiologia, viestintä/pr etc)
* kameran käsittelystä ja kuvaamisesta innostuneita
* jälkituotannosta (editoimisesta, värimäärittelystä, graafisesta suunnittelusta jne)

Jos ujostuttaa eikä oikein tiedä, että osaisiko tarpeeksi niin ei hätää, tulkaa messiin miettimään ja katsotaan miten hommat lähtee liikkeelle. Saa heittää kommenttia (ja omia huomioita) tänne tai jos on esim vähän ujo niin nykästä meikäläistä esim facebookissa hihasta :)

VS

Ville Saarinen Tue 21 Jun 2016 8:23PM

Ajattelin tehdä näin jälkiviisaana myös pienen tervetuloviestiketjun, jotta saadaan houkuteltua ja esiteltyä projektia muille DiEMiläisille :)

Aloitusviestiä saa myös muokata jos tulee hyviä ja tärkeitä pointteja vielä mieleen