Loomio
Sun 12 Jun 2016 8:41PM

Seinä

VS Ville Saarinen Public Seen by 31

Tervetuloa! Olet saapunut DiEM25 Finlandin seinälle.

Diemiläiset, sana on vapaa!
Seinää voi ajatella ns high volume, low priority-tyyppisenä alustana.


  • keskustellaan aiheista jotka eivät tarvitse omaa ketjuansa
  • tehdään ehdotuksia/äänestetään
  • jaetaan mielenkiintoisia linkkejä
  • hengaillaan!
VS

Ville Saarinen Sun 12 Jun 2016 10:40PM

Cheers Diemiläiset! Ensimmäiset päivät loomio-ihmettelyä takana. Millaisia fiiliksiä porukalla on? Nappaako?

VS

Ville Saarinen Sun 12 Jun 2016 10:53PM

Niin ja muuten, "salaisena" näkyvä Organisointi-ryhmä ei ole DiEM25 Finlandin varjohallitus (vaikka siltä se saattaa näyttääkkin) ;) sen sijaan se on ensimmäinen löytämämme loomion bugi. Sitä käytettiin vain muiden loomio-ryhmien alullesaattamiseen @katariinapietilain @laurasarpola @kimmoneihum kanssa.

Todellisuudessa me poistettiin se perjantaina startin yhteydessä, mutta jostain syystä se jäi kuitenkin kummittelemaan. Loomio-ylläpitäjiä on informoitu - se saattaa siis hävitä jossain vaiheessa

TR

Tuulia Reponen Sun 19 Jun 2016 9:09PM

Ahaa-elämys kun tajuat, että kerjäläiselle voi puhua. :P kyyninen synninpäästö Katso kohdasta 21:00. Varoitus: saatat joutua pohtimaan omaa suhtautumistasi kerjäläisiin. Kerjäläisen katse on nähtävillä Yle Areenalla.

TR

Tuulia Reponen Mon 20 Jun 2016 10:34AM

EU:n komissio haluaa taas jatkaa Monsanton glyfosaatin lisenssiä. EU-maat on jo kolme kertaa kieltäytynyt tästä myrkystä, jonka tiedetään aiheuttavan syöpää ja epäillään olevan Brasilian microcephaly-epidemian takana. Brasiliassa on syntynyt tähän mennessä yli 2500 microcephalysta kärsivää vauvaa. Vauvoilla on tyypillisesti huomattavan pieni pää. Monsanto väittää, että epidemian takana on ugandalainen Zika-virus. Kriitikot huomauttavat, että Ugandassa ei ole vastaavaa epidemiaa. Päättele itse. Sanotaan viimeisen kerran EI KIITOS, emme halua tätä myrkkyä EU:hun. Allekirjoita glyfosaatin lisenssin jatkamisen kielto.

VS

Ville Saarinen Tue 21 Jun 2016 8:13PM

Nyt on DiEMin videoprojektin ideoiminenkin lähtenyt käyntiin! Ideana olisi siis tuottaa suomalaisiin vetoavaa videomateriaalia DiEM25:n manifestin hengessä. Tein juuri työryhmän toimintaa selventävän tervetuloviestin, käykää lukemassa!
* Ville

TR

Poll Created Thu 23 Jun 2016 1:15PM

Diem25 Suomen osastolle Twitter-tili Closed Thu 30 Jun 2016 1:02PM

Outcome
by Tuulia Reponen Tue 25 Apr 2017 5:47AM

Tuloksena 7 puolesta, 0 vastaan: Perustetaan DiEM25 Suomen osastolle Twitter-tili.

Twitterin kautta voisimme olla suoraan yhteydessä mielipidevaikuttajiin, poliitikoihin ja muihin Diem25-liikkeen osastoihin. Saksan, Hollannin, Ranskan ja Lontoon DiEMeillä on jo omat twitter-tilinsä. Twitter on facebookia nopeampi tapa viestiä ns. eliitille. Eri sosiaalisen median alustoilla on omat erityispiirteensä, minkä vuoksi niitä tulee monipuolisesti käyttää liikkeen hyväksi.

Results

Results Option % of points Voters
Agree 100.0% 7 DU VS TR JJO IM AM HP
Abstain 0.0% 0  
Disagree 0.0% 0  
Block 0.0% 0  
Undecided 0% 27 JK T TB MS KP KN ST MM ES MN HL PF ML DU LS MU TK RA DS VP

7 of 34 people have participated (20%)

TR

Tuulia Reponen
Agree
Thu 23 Jun 2016 1:17PM

Facebook ei mielestäni riitä viestintätyökaluksi, jolla saamme ulkomaailman kiinnostumaan itsestämme. Facebookilla tavoittaa paremmin jo valmiiksi kiinnostuneet kun taas Twitterissä voi twiittailla tuntemattomille poliitikoille jne.

VS

Ville Saarinen
Agree
Thu 23 Jun 2016 6:31PM

Tuen täysillä! :clap: Twitter-tilin mahdollista avaamisajankohtaa kannattaa myös miettiä. Sen aktiivisena pitäminen vaatii tietyn määrän resursseja. Tulevaisuudessa DiEMille voitaisiin ehkä luoda myös oma some-tiimi?

VS

Ville Saarinen Sat 2 Jul 2016 8:17AM

Hieno juttu! @tuuliareponen Onko mitään visiota tai aiempia kokemuksia esim muusta järjestötoiminnasta siitä, miten tiliä hallinnoidaan/kuka tekee postauksia? :)


Ja huom nyt meillä on myös oma Viestintästrategia-ketju, jossa voi pohtia näitä yksityiskohtaisemmin!

VS

Ville Saarinen Mon 4 Jul 2016 4:33PM

Videotyöryhmän kanssa kartoitetaan nyt suomalaisia asiantuntijoita ja demokratian puolestapuhujia videoproduktiota ja nettisivuja varten.

Tässä on hyvä mahdollisuus hyötyä kaikkien diemiläisten kollektiivisesta viisaudesta - eli tulkaahan jakamaan omat tiedonmurusenne, ketju löytyy täältä: Kartoitetaan suomalaiset asiantuntijat DiEM-sisältöjä varten

Load More