Loomio
Fri 7 Apr 2017 9:45AM

KYSELY (dedis 5.5.!)

TR Tuulia Reponen Public Seen by 378

Hyvä demokraatti

Me DiEM25:ssa olemme osa organisaatiota, jossa demokratia on paitsi keskeinen toimintaperiaate myös liikkeen päämäärä. DiEM25 on koottu lyhyessä ajassa ja se on uskomattoman menestyksekäs projekti.

Kuten missä tahansa nopeatahtisessa ja kasvavassa organisaatiossa/liikkeessä, rakenteita ja toimintatapoja tulee jatkuvasti tarkastella ja parantaa, jotta olemme varmoja, että:
a) liikkeessä itsessään on aitoa ja merkityksellistä demokratiaa
b) viestintä- ja päätöksentekokanavat ovat avoimia ja tehokkaita
c) annamme jokaiselle äänen ja pystymme hyödyntämään jäsentemme rikkauden summaa

Jatkaaksemme DiEM25:n parantamista tehokkaasti ja demokraattisesti, haluaisimme tietää mitä sinä ajattelet liikkeen sisäisestä demokratiasta.

Olemme valmistaneet lyhyen kyselyn herättääksemme keskustelua ja varmistaaksemme, että keskitymme asioihin, joista jäsenet eniten välittävät. Kyselyssä käsitellään useita erilaisia osioita kuten viestintää, sisäistä demokratiaa, ruohonjuuritason vaikuttamista, läpinäkyvyyttä ja DiEM25:n tulevaisuutta.

Arvostaisimme, jos auttaisit meitä täyttämällä tämän kyselyn anonyymisti. Ensimmäinen kysymys: 1) Which DSC are you from? (suom.: ”Mihin DSC:n kuulut?”) on kyselyn ainut taustoittava kysymys. Jos et kuulu mihinkään paikallisryhmään (DSC), kirjoita maan nimi ”Suomi” tai ”Finland”.

Demokratia olet sinä, demokratia on meidän kaikkien summa. Pyydämme, että jaat tämän saatteen ja kyselyn DSC:si jäsenille ja muille tuntemillesi DiEM25:n jäsenille ja rohkaiset heitä osallistumaan tähän demokratiaharjoitukseen. Klikkaa linkkiä vastataksesi kyselyyn.

https://kwiksurveys.com/s/Sxhqp9nD

Huomaa, että aloitamme kyselyn tuloksien analysoinnin 5.5. jälkeen. Varmistaaksesi, että vastauksesi on mukana analyysissä, pyydämme, että vastaat kyselyyn ennen tätä päivämäärää.

Kiitos osallistumisestasi!
DiD (DiEM25:n sisäisen demokratian työryhmä)

P.S.: Voit liittyä joukkoomme pohtimaan nyt ja tulevaisuudessa liikkeemme sisäistä rakennetta ja toimintatapoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Voit myös lukea ja lähettää tekstejäsi blogiimme www.democracyindiem25.wordpress.com.

VS

Ville Saarinen Fri 7 Apr 2017 11:28AM

No niin!

DiDin kysely on vihdoin ulkona.

Kiitos @tuuliareponen tän suomentamisesta ja postaamisesta. Tämän eteen on tehty paljon työtä DiD:ssä, ja se on kokonaisuudessaan ruohonjuuri-ideoinnin ja osallistumisen tuotosta (ei siis esim CC:n kädenjälkeä) :)