Loomio

Recogida firmas para las Generales

J J.Alicia Public Seen by 251

Estimades companyes i companys , fa uns dies us vam enviar un correu informatiu sobre la necessitat de demanar el 0.1% de suports a cada província per presentar-nos a les eleccions generals.

El termini legal per recollir comença el dia 27 octubre 2015.

Necessitem de la vostra col·laboració perquè de manera massiva i organitzada puguem recollir totes les signatures aquest mateix dia.

Per dos motius:

1.-Aconseguir impacte mediàtic en recollir les 36000 signatures que aproximadament són necessàries en tot l'Estat en un sol dia.

2.-Per posar més difícil a Ciutadans aconseguir aquests suports, la persona que signa l'aval a Podem no pot fer-ho a Ciutadans.

Per això des d´organització del CCM de València es van a dur a terme dues accions el dia 27 d'octubre:

-Mercadet De Jerusalem de 11.00H a 13.00H

-Plaça de bous de 17.00H a 20.00H

Pel que necessitarem de tota l'ajuda que sigui possible. Hem habilitat un formulari on pots apuntar i seleccionar en què acció / és desitges participar. El trobaràs a la següent adreça:

http://goo.gl/forms/EyOK7gUqvS

D'altra banda els Cercles tant territorials, com sectorials us podeu organitzar com considereu oportú, ja que coneixeu millor que ningú les zones de màxima concurrència dels vostres barris / districtes. No obstant recomanem que intenteu, en la mesura del possible, realitzar les accions al matí, d'aquesta manera podreu participar en l'acció de la plaça de bous i maximitzar el seu impacte. Un altre dels motius d'aquest suggeriment és fer d'aquesta acció punt de recollida de les signatures que hagueu aconseguit al matí, ja que a la vesprada es han de comprovar i comptabilitzar per veure si s'ha arribat a la quantitat necessària d'avals i en cas negatiu, sortir de nou al dia següent.

Si necessiteu qualsevol tipus de suport logístic no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Encara no comptem amb la plantilla de signatures, us la farem arribar a través del correu en el moment en què la tinguem disponible.

Gràcies per endavant per tota la vostra col·laboració.

Organització del CCM de Podem València