Loomio

Støttetilkendegivelse til Medborgerne

SC Sara Christensen Public Seen by 249

Kort fortalt er vi (Medborgerne red.) stadig i gang med at skaffe finansiering til at påbegynde arbejdet med en lokal borgeralliance i København N-NV. Det indebærer at få kontakt til fonde og indsamle støttetilkendegivelser fra lokale organisationer. Så det jeg vil høre bestyrelsen om, er om KBHFF vil give en formel – og uforpligtende – støttetilkendegivelse til Medborgerne, som vi kan bruge i vores arbejde med at skaffe finansiering. Når vi så for alvor går i gang lokalt vil vi tage kontakt til KBHFFs lokalafdelinger på Nørrebro og Nordvest.

Ved at indgå i en sådan alliance vil fødevarefællesskabet på sigt kunne få et styrket netværk i lokalområdet, og derigennem have bedre muligheder for at kunne få bedre vilkår, bedre lokaler og større lokal forankring. Desuden vil fødevarefællesskabet også få mulighed for at sende engagerede kræfter på ledelseskurser sammen med folk fra andre lokale organisationer.

NOTE: Andreas Lloyd har sendt mig et par sider om Medborgerne, community organizing og tankerne bag, som jeg kan sende til jer, hvis det er.

SC

Poll Created Tue 8 Dec 2015 8:42AM

Skal vi (uforpligtende) støtte op om Medborgerne? Closed Sun 13 Dec 2015 8:07AM

Results

Results Option % of points Voters
Agree 100.0% 5 JBC AJ AP SC DR
Abstain 0.0% 0  
Disagree 0.0% 0  
Block 0.0% 0  
Undecided 0% 9 AL SVS AME LRN SM DU ALS JP MS

5 of 14 people have voted (35%)

JBC

Jonas B Christensen
Agree
Wed 9 Dec 2015 4:52PM

Det mener jeg absolut vi skal støtte op om. Der er et betydeligt sammenfald med Medborgernes formål, og KBHFF's formål om at styrke fællesskab i lokalsamfundet

AP

Anders Petersen
Agree
Sat 12 Dec 2015 9:24AM

Det lyder meget fedt og virker helt ufarligt for kbhff lige pt., da man “blot” forsøger at styrke fællesskaber. Nordvest kunne måske endda kigge nærmere på om der var synergier at hente :)

DR

Danielle Ruben Tue 8 Dec 2015 8:46PM

Hej Sara

Vil du ikke sende lidt baggrundsinfo fra Andreas. Har ikke hørt om Medborgerne før, så ville være rart at få lidt mere indblik.

Hilsen
Danielle

Date: Tue, 8 Dec 2015 08:41:38 +0000

AL

Andreas Lloyd Tue 8 Dec 2015 9:11PM

Hej Danielle,

jeg beklager, at I ikke har fået mere information. Jeg har vedhæftet en kort projektbeskrivelse her, og I kan læse mere på vores hjemmeside på http://medborgerne.dk/

Jeg snakkede med Sara om muligheden for, at KBHFF ville være interesseret i at give en uforpligtende støttetilkendegivelse til Medborgerne til brug i vores fondsansøgninger. Og vi aftalte, at hun ville vende det med jer i bestyrelsen.

Jeg håber, at den vedlagte beskrivelse og hjemmesiden kan afklare det lidt, men hvis I har spørgsmål må I endelig sige til. Jeg kommer også gerne forbi til et af jeres bestyrelsesmøder og fortæller mere om initiativet og tankerne bag – og hvordan KBHFF vil kunne indgå. :-)

kh
Andreas