Loomio
Thu 7 Aug 2014 9:18PM

Propostes per a millora del Blog

GB Gerard Bargalló Public Seen by 33

M'agradaría començar aquesta discusió per a que tinguessim un espai sobre com poder millorar els continguts del Blog a fí de que sigui la eina de transparència que ens agradaría construir.

GB

Gerard Bargalló Thu 7 Aug 2014 9:20PM

En el blog hi hà un apartat de "contacto" on no estàn actualitzades les modificacions que s'han realitzat en els portaveus de les comisions, així com que apareixen els mails personals de contacte, y jo proposaría que només hi apareguessin els de les comissions.

JC

Jordi Carrillo Thu 7 Aug 2014 9:40PM

Em sembla perfecte. Tinc un dubte Gerard, ho conntinues portant tu en algun moment? Es que suposo que com sabrás l'altre dia Roberto també s'en va fer càrrec. Només pregunto ;)

GB

Gerard Bargalló Thu 7 Aug 2014 9:56PM

No jordi. Ho porta el Robert. Si que l'he ajudat a fer alguna modificació que m'ha demanat puntual.

GB

Gerard Bargalló Thu 7 Aug 2014 10:57PM

Per a penjar actes y documents en PDF s'ha començat a fer servir un espai virtual anomenat Slideshare que la presència que dona a la hora de consultar el Blog es molt millor que la que es feia servir desde el Google Drive. Es podría cambiar tot lo que s'ha penjat fins ara amb Google Drive a aquest nou espai i modificar-ho al blog?, crec que milloraria molt més la imatge i la navegabilitat al blog.

IVA

Iñaki Vazquez Arencon Fri 8 Aug 2014 7:24AM

Gerard, el tema dels contactes ja ho vam estar comentant amb el Roberto per whatsapp i va dir que avui intentaria canviar-lo però que no sabia ben be com fer-ho.

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 10:17AM

yes!!! ara em possaré amb el tema de contactes.

El tema del Slideshare, si es per posicionament no patiu que a la llarga els slideshares apareixeràn mes, y l'eina dels tags es molt mes efectiva, si començem a canviar les coses que shan penjat en el passat, d'aqui dos anys farem servir una eina nova i tornarem a canviar totes les publicacions amb lo cual ens treurà temps per coses mes importants, un altre punt positiu es que a un blog es vegi una evolució, un millora que indiqui que el blog es un reflexe d'una cosa viva, per experiència pròpia se que un blog es molta feina y anar esborrant o republicant coses del passat en diferents formats es algo poc pràctic, i lo pitjor, treu temps per fer coses mes importants.

GB

Gerard Bargalló Fri 8 Aug 2014 12:01PM

Estic d'acord amb la teva observació. Trobo que es vegui la evolucio que el blog va tenint es bo. Gracies.

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 12:18PM

Contactes del blog actualitzats!

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 12:19PM

si hi ha errors avisseu-me

GB

Gerard Bargalló Fri 8 Aug 2014 7:10PM

Gràcies Robert. Però segueixen sortint els mails particulars que jo eliminaría. Com son carrecs rotatoris millor no exposar tipus de contacte particular. Es la meva opinio.

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 7:10PM

ok, ara ho elimino, penso igual

GB

Gerard Bargalló Sat 9 Aug 2014 10:50AM

Un altre tema que crec que podría millorar la transparència al blog i veig que no está al día, es l'apartat "agenda", creat inicialment per estar informats de totes les reunions setmanals de les comissions a fí de tindre un lloc de consulta per aquella gent que vol participar en aquestes reunions. Evidentment també per ficar-hi moltes altres activitats, tipus events de difusió al carrer, activitats del cercle, o activitas que no realitzi el cercle pero que el cercle recolza.

GB

Gerard Bargalló Wed 13 Aug 2014 2:23PM

No esta publicado en el Blog el evento del #CafepodemReus que realiza todos los miércoles la comisión de Movimientos y Acción.

RJ

Roberto Jabalera Fri 15 Aug 2014 11:17AM

es verdad, creeis que es oportuno colgarlo al blog o solo lo publicitamos vía facebook y twitter?

GB

Gerard Bargalló Thu 21 Aug 2014 10:30AM

Hola, acabo d'accedir al blog, i no se si de forma provisional o no, s'hi ha col.locat el flyer a la capçelera i trobo que no queda gens bé i trenca l'estètica del blog. Crec que es important que només accedir el menú aparegui d'inici i no hagui de desplaçar la pagina per poder-hi accedir.

GB

Gerard Bargalló Thu 21 Aug 2014 10:33AM

Segueix sense estar publicada una de les activitats més importants que estem realitzant per tindre presencia a Reus, i punt on molta gent ens pot localitzar per demanar informació que es el #cafepodemreus. Crec que s'hauría de estar informat en el blog tambe.

SMA

Sergi Martín Arbós Thu 21 Aug 2014 10:51AM

Hola Gerard,
A la passada comissió de Comunicació es va acordar que el blog havia de servir de porta d'entrada a Podemos Reus i que per tant la millor carta de presentació de la que disposem en aquests moments són els principis generals.

El que potser si faria falta és una secció més a nivell de coses que es van fent, i no tant d'actes de les reunions. Encara que aquest aspecte queda força cobert amb la promoció d'aquestes activitats per facebook i/o twitter

EFB

Enric Ferrer Borras Thu 21 Aug 2014 1:13PM

Pienso que en el blog tenia que estar publicado todo lo realizado y por realizar. Las actas también tendría que estar publicadas ya que recuerdo que unos de los principios de Podemos es la transparencia.

GB

Gerard Bargalló Mon 25 Aug 2014 11:28AM

Yo también pienso que la función de el bloc es la de transmitir transparencia a la gente que nos consulta, y no solo como herramienta de presentación.

Creo que como herramienta de publicidad o presentación ya disponemos del inicio del Bloc, el facebook y el Twitter, y si se creyese necesario se podría crear una web para información, pero la transparencia en el Bloc la veo necesaria.

Sigo opinando que el diseño actual del Bloc al entrar es muy tosco y poco atrayente, así como que la barra de menú no aparezca visible a primera vista no me parece bien.

No se si alguien además de leer lo que se escribe en el loomio a parte lo medita, pero tal y como he dicho en escritos anteriores, no aparece en el bloc una de las actividades mas IMPORTANTES que tenemos, el #cafepodemreus.

Ahora ya a tiro pasado no servirá de mucho, pero tampoco aparece publicada la actividad que se realizo el pasado sábado en el centro de Reus.

Por favor, no decidáis que es importante o no a publicar, creo que todo debe estar publicado, visible y transparente en el bloc.

TD

Toni Durán Mon 25 Aug 2014 11:33AM

Comparto la opinión de Gerard.... Y siendo constructivos...y positivos... tomad nota y ponerlo en marcha. Si necesitáis ayuda, decirlo...
Que juntos y al Mismo Ritmo, PODEMOS!!

JT

Josep Tarrago Mon 25 Aug 2014 5:10PM

totalmente de acuerdo con el comentario del compañero
Gerard.

AM

Angie Murillo Tue 26 Aug 2014 8:27PM

abordaremos el tema en la comisión de organización!!!!! se tendrán en cuenta vuestras peticiones/consejos!