Loomio
Thu 7 Aug 2014 9:18PM

Propostes per a millora del Blog

GB Gerard Bargalló Public Seen by 33

M'agradaría començar aquesta discusió per a que tinguessim un espai sobre com poder millorar els continguts del Blog a fí de que sigui la eina de transparència que ens agradaría construir.

GB

Gerard Bargalló Thu 7 Aug 2014 9:20PM

En el blog hi hà un apartat de "contacto" on no estàn actualitzades les modificacions que s'han realitzat en els portaveus de les comisions, així com que apareixen els mails personals de contacte, y jo proposaría que només hi apareguessin els de les comissions.

JC

Jordi Carrillo Thu 7 Aug 2014 9:40PM

Em sembla perfecte. Tinc un dubte Gerard, ho conntinues portant tu en algun moment? Es que suposo que com sabrás l'altre dia Roberto també s'en va fer càrrec. Només pregunto ;)

GB

Gerard Bargalló Thu 7 Aug 2014 9:56PM

No jordi. Ho porta el Robert. Si que l'he ajudat a fer alguna modificació que m'ha demanat puntual.

GB

Gerard Bargalló Thu 7 Aug 2014 10:57PM

Per a penjar actes y documents en PDF s'ha començat a fer servir un espai virtual anomenat Slideshare que la presència que dona a la hora de consultar el Blog es molt millor que la que es feia servir desde el Google Drive. Es podría cambiar tot lo que s'ha penjat fins ara amb Google Drive a aquest nou espai i modificar-ho al blog?, crec que milloraria molt més la imatge i la navegabilitat al blog.

IVA

Iñaki Vazquez Arencon Fri 8 Aug 2014 7:24AM

Gerard, el tema dels contactes ja ho vam estar comentant amb el Roberto per whatsapp i va dir que avui intentaria canviar-lo però que no sabia ben be com fer-ho.

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 10:17AM

yes!!! ara em possaré amb el tema de contactes.

El tema del Slideshare, si es per posicionament no patiu que a la llarga els slideshares apareixeràn mes, y l'eina dels tags es molt mes efectiva, si començem a canviar les coses que shan penjat en el passat, d'aqui dos anys farem servir una eina nova i tornarem a canviar totes les publicacions amb lo cual ens treurà temps per coses mes importants, un altre punt positiu es que a un blog es vegi una evolució, un millora que indiqui que el blog es un reflexe d'una cosa viva, per experiència pròpia se que un blog es molta feina y anar esborrant o republicant coses del passat en diferents formats es algo poc pràctic, i lo pitjor, treu temps per fer coses mes importants.

GB

Gerard Bargalló Fri 8 Aug 2014 12:01PM

Estic d'acord amb la teva observació. Trobo que es vegui la evolucio que el blog va tenint es bo. Gracies.

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 12:18PM

Contactes del blog actualitzats!

RJ

Roberto Jabalera Fri 8 Aug 2014 12:19PM

si hi ha errors avisseu-me

GB

Gerard Bargalló Fri 8 Aug 2014 7:10PM

Gràcies Robert. Però segueixen sortint els mails particulars que jo eliminaría. Com son carrecs rotatoris millor no exposar tipus de contacte particular. Es la meva opinio.

Load More