Loomio

Fastsættelse af dato, sted og omfang af julefrokosten

CM Casper Møller Public Seen by 396

Hey guys! =)

Vi skal have lagt os fast på en dato og sted for afholdelse af julefrokosten :)

Hvad siger I til datoer?

JE

Jon Enni Fri 18 Nov 2016 9:43AM

Hvad med fredag d 6. eller lørdag d 7.?

CM

Casper Møller Sat 19 Nov 2016 7:31PM

Jeg er nede med de datoer! :) men lørdag vil nok klart være den bedste ift vores mulighed for at forberede og folks mulighed for at deltage.

Fredage bliver tit lidt trængte ift. arrangementer der involverer mad pga. folks tendens til at have arbejde eller være igang med uddannelse :-P

Hvad med tanker omkring sted?

Jeg synes tanken omkring et eller andet beboerlokale eller forsamlingshus lign. er en rigtig fin tanke - men det bliver måske også lidt for 'privat'? I forhold til f.eks. at afholde det et sted som i Folkets Hus eller på Bolsjefabrikken? Dog tror jeg ikke vi har mulighed for at nå at booke noget som helst hos Bolsjefabrikken.

JE

Jon Enni Wed 23 Nov 2016 3:48PM

Både Bolsjefabrikken og Folkets Hus er fede steder, men som du siger er det måske optimistisk at nå at booke hos dem. Jeg ved ikke rigtig noget om den slags locations i kbh, men på Folkets Hus' hjemmeside står der:

"Følgende prioriterer Folkets Hus ikke at ligge lokaler til:
• Private/lukkede arrangementer eksempelvis bryllupsfester, konfirmationer, fødselsdage, firmafester
• Arrangementer af grupper/foreninger/partier der direkte søger parlamentarisk indflydelse eller erhvervsmæssig karakter
• Arrangementer der generere overskud til privatpersoner eller hvor privatpersoner får en personlig indtægt
Vi anbefaler at arrangementer af denne karakter henvender sig til Støberiet eller Verdenskulturcentret"

Så måske det er smartere at leje et festlokale. Det er jo også for at komme hinanden ved, så stemningen må for mig at se gerne være lidt "privat".

CM

Casper Møller Wed 23 Nov 2016 3:52PM

Damn - de har ændret deres "betingelser" .. Oh well :-) sådan er det jo bare :P

Et festlokale af en art somewhere er nok en god idé .. kunne bare være fint hvis det ikke bare var sådan et støvet firkantet selskabslokale :P

SS

sandra schumann Sat 3 Dec 2016 7:04PM

synes også lørdag den 7 ville være godt hvis vi kan nå det :) er julefrokosten for alle foreningens medlemmer? jeg læste det vidst et sted men kan ikke lige huske hvor !!

S

Sankadudu Wed 7 Dec 2016 9:13PM

Ja, frokostfesten er vel beregnet til alle foreningens medlemmer (og eventuelle vildfarne frokostkrigere)? Ja.
Hvilket af Folkets Hus' betingelser udelukker os? - Søger vi direkte parlamentarisk indflydelse?

Man kan vel ikke gøre det udenfor i vores dal, med flyverdragter, et skæmpe højt bål, udendørs bar, udendørs køkken, bålgryder, skurvogne, heste, et helstegt lam, mjød, forede hængekøjer, og en psychill kunstner eller flere, eller dub artist på scenen (kan lydgear ikke holde til det, så længe man ikke holder det tændt?), violin-og-ske-musik til den lyse morgen og hyl mod månen?
Det er måske for fjollet..

Jeg er rimelig ferm til det der gastronomi i hvertfald. og vil gerne bidrage den vej!

Ellers har vi en stor stald/værksted, som er rigtig hyggelig og oldschool agtigt landlig og rustik, med stor brændeovn, som måske måske måske kan ryddes og benyttes, og som vi plejer at bruge til familiefester. Det er lææænge siden der har været heste i den.

Dér kan jeg skaffe gode øl fra Hancock og Refsvindinge og andre gode bryggerier, fra en øl-grossist, via vores lokale Kvickly, til pænt gode en gros priser. (Dog drikker jeg vist i grunden ikke selv)

Helt alternativt har jeg en lejlighed i Sydhavnen som vistnok, nok ikke, har et fælles festlokale, et eller andet sted tilkoblet.
Men det er nok lidt støvet og firkantet til gengæld.
Og forbundet med en vis bureaukrati ift. booking. som jeg helt vil undgå. Også da jeg sjældent bruger lejligheden.

Kan man ikke godt nå at dukke op til et møde med event/booking gruppen ude på bolsjen..? Og ligesom plage dem lidt.. og selv være fleksible

Nu gider jeg ikke skrive mere lige nu. Men hellere gå en tur med smukke Astrid i Nørrebros aftenjulelys.

Stay on the horse

eller

slip nu den motherfucking hest løs!

/Dudu Thor

PDN

Pernille de Neergaard Sat 10 Dec 2016 3:08PM

Det lyder eventyrligt og muntert, både med flyverdragt-bål-konceptet og hallen. Er der ok offentlige transportforbindelser op til jer? D. 7/1 kan jeg desværre ikke.

CM

Casper Møller Thu 15 Dec 2016 11:46PM

Jeg synes at Thorleifs bud med Kirstinelunden er helt fantastisk! ...
– men jeg har samtidig også et forslag om at vi flytter festen til efter arrangementet med David - så det bliver en fejring af Kyndelmisse i stedet for en forsinket julefrokost. Så kan vi også annoncere festen til foredraget.

Hvad siger I andre til det? :-)

JE

Jon Enni Fri 16 Dec 2016 10:31AM

Tommel op!

TMC

Thomas Martin Christensen Fri 16 Dec 2016 1:23PM

Hvor mange kan der være i Kirstinelunden? Jeg synes det lyder hyggeligt, men synes måske det skal annonceres tidligere, så flere kan nå at planlægge det? Samtidig tænker jeg at det vel kun er medlemmerne der skal inviteres, og vi har immervæk 260 deltagere den 20. januar som ikke er medlemmer.

Det vil selvfølgelig under alle omstændigheder kun være et fåtal af dem der kommer, men om det skal annonceres den 20. eller ej bør nok lige holdes op mod hvor mange der er plads til.

Load More