Loomio
Tue 20 Jun 2017 7:35PM

Video Berliinistä levitykseen - laita jakoon!

KN Kimmo Neihum Public Seen by 388

Toukokuussa tehty video (Adam Newby), jossa diemiläiset kertovat mikä on vaihtoehtomme Euroopalle. Laita jakoon, ja saatteessa kutsu jengi mukaan Diemiin. Ja kerro miten se tapahtuu Suomessa.

Videolinkki: https://t.co/6sOYxPhxNE

The Establishment said “There Is No Alternative”. So we built one, +it’s available right now. Our European New Deal: http://diem25.org/end

@laurisnellman @tuuliareponen @ilkkamolsa @katjakiuru @villburn @markoek @ristoalakaila

KK

Katja Kiuru Wed 21 Jun 2017 4:17PM

Ilo jakaa! Ilo nähdä sutkin, Kimmo. Hieno teko! :)

JJO

Juha Janne Olavi Uski Wed 21 Jun 2017 4:51PM

hieno video. vakuuttavat sivut. nyt kun olen ollut pitkään Suomesta poissa ja juuri palannut, niin en tiedä, miten "se tapahtuu Suomessa", eli miten ja mihin kutsun? voisin tietty itsekin tulla, riippuu vähän muista kiireistä. syksyllä voi olla helpompaa. kutsuisin mielellään kuitenkin porukkaa vaikken itse heti pääsisikään.

KN

Kimmo Neihum Thu 22 Jun 2017 9:30AM

@katjakiuru Kiitos, kiva kuulla! :) @juhajanneolaviuski Mahtavaa jos voit kutsua ja jakaa tätä viestiä. Perusohje on tää: DiEM25:n jäseneksi voi liittyä täällä: https://internal.diem25.org/en/users/sign_up ja sitten lisäksi kannattaa tulla Diem25 Finland Facebook-ryhmään. Tänne Loomioonkin voi tulla mukaan varsinkin jos haluaa aktiivisemmin olla toiminnassa. Jokainen aktiivi, ja tukijakin, on iso lisä tänhetkiseen tilanteeseen. Euroopanlaajuisesti kuitenkin jo 60.000 jäsentä on hyvä startti.

RA

Risto Ala-Kaila Fri 23 Jun 2017 7:30AM

Twitter -jakoon meni! En vain löytänyt nappia videon jakamiseksi FB:ssa.