Loomio
Mon 21 Jul 2014 4:00PM

Curs Internet / TIC

DU Marck Collado Public Seen by 30

Molta gent no te els coneixements o el costum de fer servir un ordinador o Internet per documentar-se i participar en forums. Perque aquesta gent no quedi fora i pugui participar, creiem que cal crear un mini-manual per explicar i ensenyar a la gent a fet servir les eines basiques.
S'hauria d'explicar coses com: com crear-se un compte de correu (gmail, per exemple), com fer servir la web (wordpress), com publicar comentaris a FaceBook...
Es pot buscar voluntaris i anar als casals de barri o buscar una aula d'informàtica on fer el mini-curset (≈2h).
Que us sembla? Que hi afegirieu?

MMR

Mario Muñoz Ruiz Tue 22 Jul 2014 10:30PM

A mi me parece una muy buena idea, es más, yo estaría deseando de recibir esa información pq para mi es muy nuevo todo lo que estamos utilizando, como loomio o titanpad, y no acabo de encontarme cómodo.

FP

fjavier perez Tue 29 Jul 2014 4:23PM

Buena idea ,en el ateneu no hay wifi seria sin linea haria que mirar en los centros civicos (yo miro) otra idea tambien es tener una oficina de atencion fija en el ateneu los sabados por ejemplo de 11 a 13 y puede ir rotando el que informa .
Miro si se puede pedir sala todos los sabados para septiembre

G

Gorka Fri 29 Aug 2014 8:43PM

Hola, La idea em sembla brutal. Recordo que a Procés Constituent es va dir de fer alguna cosa semblant i que en Toni Soler va oferir l'espai on treballa per fer un curset amb el suport d'ordinadors. No sé si aquesta idea es podria reciclar? que n'opines Toni??

LL

Leo Lamich Sun 31 Aug 2014 11:30AM

Res a dir. Espero que sigui tot un èxit.

TS

Toni Soler Mon 1 Sep 2014 6:21AM

Gorka,

Cap problema. Puc solicitar una aula amb ordinadors en el meu institut per la tarda per fer un seminari formatiu. El que es va comentar es que el meu institut es a Badia del Vallès i no tothom (gent gran) s'hi pot desplaçar. Per això, potser estaria bé parlar amb algun institut de Cerdanyola del Vallès per veure si ens poden deixar una aula d'ordinadors. Jo conec professors de Cerdanyola del Vallès, però fins al Setembre no puc parlar amb ells...

Aquesta setmana us dic alguna cosa ...

PD. Fa poc que he arribat de vacances. Per això he estat desaparegut. Ara al Setembre tindré força feina perque cal arrancar el curs, i col·laboro amb diferents instituts a nivell informàtic. Vindré quan pugui, però fins l'Octubre, ho tindré difícil. De totes formes, perseguiré això del curs.