Loomio

Welkom! Stel jezelf alsjeblieft voor

LHB Loomio Helper Bot Public Seen by 177

Neem even de tijd om de groep te laten weten wie je bent. Plaats een opmerking hieronder.
Wat is je rol of of bedoeling bij deelname aan deze groep? Wat moeten mensen over jou weten om te begrijpen wat je bedoeling is?

JVO

Jan Van Opstal Sun 21 Oct 2018 5:53PM

Als we werkelijk weten wie we zijn.... is er éénheidsbewustzijn?

Dus ja wie ben ik.... lees "Be Here & Now"

Directe Democratie, Universeel basisinkomen en Perma-Cultuur (met aandacht voor de symbiose tussen kunst en natuur) zijn 3 thema's 'dewelke me bezig houden. Heb geen ambitie in een openbaar ambt. Maar wil graag helpen om zaken te ondersteunen mbt praktische organisatie die verband hebben met deze thema's.

Met betrekking tot volgende verkiezingen denk ik dat directe democratie het enige of minstens toch het hoofdthema zou moeten zijn om een maximum aan kiezers te kunnen overtuigen. Directe democratie is voor mij een aanvulling op het bestaande systeem en dient geleidelijk te worden ontwikkeld in meerdere stappen.

Met het oog op de organisatie hiervan zoals mogelijks een congres, help ik graag aan de kant van informatica en audiovisuele presentaties.

LM

Lander Meeusen Mon 22 Oct 2018 4:08PM

Ik ben sinds september actief bij de Antwerpse Piraten. Belangrijkste focus voor mij zijn inspraak / participatie / directe democratie, eveneens zoals Jan, in een gefaseerde uitbouw. Verder basisinkomen, ook weer te beginnen met kleine experimenten en in golven uit te breiden. Mijn engagement is vooral sociaal in die zin dat ik deze punten zie als een middel om van een zure maatschappij een vriendelijke samenleving te maken.

Ik ken weinig of niets van informatica, tenzij een beetje van blogs (wordpress, blogspot) en standaard office programma's. Ik wil graag teksten schrijven indien nodig, mee nadenken, logisch redeneren, ... Mijn Nederlands en Engels zijn zeer goed, Frans is ook nog goed (evenals Latijn en Oud-Grieks) en ik heb een basis van Duits en Italiaans. (En thuis iemand die Hindi beheerst.)