Loomio
Sun 14 Sep 2014 6:23PM

Lloc de reunió

JE Josep Escobar Public Seen by 46

Necessitem un lloc de reunió on puguem treballar i parlar en tranquil·litat.

Si pot ser, hauria de ser un lloc públic amb connexió a internet.

AG

Alex Guillen Sun 21 Sep 2014 9:19AM

veig complicat que desde l'Ajuntament es cedeixi un lloc públic per a que treballem i creem Podem Amposta, ja que per a CiU serem "l'enemic", els "populistes", a mes que saven que el nostre objectiu es treurels del Ajuntament en el que tans d'anys s'han afincat i del que es creuen propietaris, de la mateixa manera que creuen que Amposta es seva i per això fan amb ella el que volen. Pero, abans de que comencem a fer res, estic convensut ja des d'ara que no nomes ens ficaran trabes per utilitzar un lloc public sinó que faran tot el possible per ficar-nos impediments i obstacles per consolidar Podem Amposta, aixi com per a concorre, si hi som a temps, a les municipals com per fer campaña i en definitiva cualsevol activitat duta a terme per nosaltres amb el fi de evitar la entrada de un grup de Podem al Ajuntament

JE

Josep Escobar Sun 21 Sep 2014 3:38PM

A la assemblea de finançament, aquesta setmana passada ho vam parlar.

Et poso els punts tractats:

  • Si posessin pegues des dels ajuntaments per reunir-nos en una plaça per fer una assemblea a l'aire lliure, s’ha de notificar 10 dies abans, a la generalitat. No cal esperar resposta, amb notificar es suficient.

  • Com serem una associació política constituïda, els ajuntaments no ens poden negar un local per en un horari concret. Sempre que no el tinguin ocupat per un altre acte.

  • La forma de demanar un local: 
* Demanem un local per a un Cercle de PODEM, per uns quants veïns que mos ajuntem per a parlar i fer les nostres assemblees.

Adjunto l'esborrany de l'acta que vaig fer.

JE

Josep Escobar Sun 21 Sep 2014 4:35PM

En cas de rebre negatives per part del Ajuntament i sabent que estan obligats a cedir-mos un espai, que es del poble i per tant es nostre.

Tenim a la nostra disposició un Cercle d'assistència jurídica per a la província de Tarragona, format per advocats, que ens pot assessorar i ajudar-nos en el que necessitem.

FGC

Francisco Geira Cano Thu 25 Sep 2014 6:39AM

Jo crec que primer deuriem de parlar amb l'Alcalde i en cas de negativa *podria ser de manera provisional el salon de bar o casa particular. Els començaments mai son facils.

RS

Rafel Serret Thu 25 Sep 2014 6:52PM

Els partits politics, en el que és les seues reunions de treball, els ajuntaments no faciliten local, una atra cosa és per fer mitings o assemblees, ja que no son considerats com les associacions civiques ciutadanes.

AP

Armand Pons Fri 26 Sep 2014 7:45AM

La primera trobada "pública" (diguem-ne assemblea, míting...), personalment crec que no hauria de ser amb el "permís" dels actuals dirigents, ni en el seu actual terreny. Molta gent es refrenarà d'anar a l'Ajuntament per parlar de la mala gestió del propi ajuntament.
Crec que aquest primer acte públic té un significat simbòlic important, perquè és el poble (o una part del poble) qui s'alça per dir que no està conforme en les polítiques actuals. Des del meu punt de vista, i potser vaig equivocat, crec que seria positiu fer-ho en un lloc públic, un lloc on tothom pugui passar i aturar-se un moment, un lloc que sigui simbòlic, no del nostre poble, sinó de la seva mala gestió (per exemple, el polígon comercial, antic Carrefour, on s'han invertit milions d'euros i que està abandonat), que per cert, diuen que volen requalificar per convertir en espai lúdic (per a la discoteca Metro, que per casualitat, és propietat d'alguns exdirigents del partit governant local).
El fet de fer-ho en un lloc així, té més simbolisme de "protesta", de reacció popular contra les males gestions, que el fet de tenir "permís" de l'Ajuntament per reunir-se en unes instal·lacions públiques. Crec que al poble no li cal el permís de ningú per parlar.
Una convocatòria massiva per les xarxes socials que tingues com a motiu una PROTESTA POPULAR, pot tenir més èxit que una convocatòria d'un grupet de persones que volen fer un partit dintre de l'Ajuntament.

RS

Rafel Serret Fri 26 Sep 2014 9:52AM

Molt bona idea Armand, a vore quan fem una reunió per parlar del tema. Salut!

JE

Josep Escobar Tue 30 Sep 2014 4:12PM

Podríem fer-la al parc dels xiribecs, a la part del escenari, hi ha lloc per asseure's i encara no fa molt de fred.

FGC

Francisco Geira Cano Tue 30 Sep 2014 4:47PM

Me sembla perfecte.

Date: Tue, 30 Sep 2014 16:13:01 +0000

JE

Josep Escobar Tue 30 Sep 2014 7:27PM

La plaça del mercat es un bon lloc per a fer assemblees també.

JE

Josep Escobar Wed 22 Oct 2014 6:41AM

Be, hi ha novetats!
Es va parlar a la ultima reunió sobre el tema de tenir un local per a PODEM Amposta.

I si tots estem dacord, podríem utilitzar el magatzem on ara estem fent el punt de vot, ja que ara allí no es tanca cap cotxe.

C/Torreta 27 Baixos