Loomio
Mon 26 Jun 2017 7:03PM

Diem25 Finland kesäkeskustelut

KN Kimmo Neihum Public Seen by 427

Tänään jatkettiin ideaa, että viedään 26.8 keskustelukerhomme kesäpiknikille, jossa voidaan tarjota helppo ja matalan kynnyksen tapa keskustella vaihtoehdoista nykypolitiikalle, tutustua Diemiin ja verkottua kanssamme.

KK

Katja Kiuru Tue 27 Jun 2017 9:38AM

Hyvä idea!
Tuota Suokkia jäin miettimään: sinne pitää erikseen hankkiutua. Olisiko esim. Alppipuisto matalamman kynnyksen paikka: työmatkallaankin voisi joku eksyä/löytää siihen?

KN

Kimmo Neihum Mon 10 Jul 2017 10:45AM

@villburn @markoek @ilkkamolsa @katjakiuru Onko joku menossa tänään Töölön kirjaston kokoukseen klo 16? Elokuun jäsenpiknikin asiat eivät ole edenneet. Ideointia kaivataan lisää.

VS

Ville Saarinen Mon 10 Jul 2017 11:11AM

Mä oon ainakin tulossa tänään, entä muut?

KN

Kimmo Neihum Mon 10 Jul 2017 11:14AM

Olen tulossa, voin olla reilun tunnin.

KK

Katja Kiuru Mon 10 Jul 2017 11:25AM

Moi! En taida ehtiä täältä työmaalta neljäksi Tölöön, harmi. Kiva jos Teillä juttu luistaa: hengessä mukana ja kuulolla. Katja

VS

Ville Saarinen Mon 10 Jul 2017 12:51PM

Sama juttu, ehdin olla reilun tunnin. Ja myöhästyn myös alusta n 10 minuuttia.

KN

Kimmo Neihum Mon 10 Jul 2017 6:11PM

Käytiin Villen kanssa hieman läpi tilannetta ja elokuuta. Voidaanko työstää hieman joukolla tätä ideaa? Yhtenä ehdotuksena syntyi, että haetaan täällä Loomiossa nyt tapahtumalle sopiva sisältö ja kutsuformaatti, ja että kytkettäisiin 26.8 kesäpiknik melko suoraan siihen, miten syksyllä tullaan organisoitumaan. Lisää ehdotuksia: haetaan suoraan ihmisiä joilla on halu tulla rakentamaan tulevaa maailmaa ja parempaa Eurooppaa, tehdä se yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa koko Euroopan laajuisesti, ja kyky antaa osa ajastaan vapaaehtoisen aktivismin puolesta DiEM25:n agendaa edistäen. Eli piknikille tulijat tietäisivät jo, mitä tarjoamme ja mitä heiltä toivomme. Siitä edettäisiin suoraan organisoitumiseen syksyllä. Mitä mieltä olette ja miten itse ratkaisisitte toimintamme resurssikysymystä, @markoek @katjakiuru @laurisnellman @ilkkamolsa @tuuliareponen ?

KN

Kimmo Neihum Mon 10 Jul 2017 6:17PM

Lisään heti vähän omaa pohdintaa perään: eli kokoamme nyt tiimin, joka aloittaa työn Diemin agendan edistämiseksi. Tarvitsemme yhteensä noin tusinan verran sitoutuneita aktivisteja, jotta saamme yhden DSC:n käyntiin ja toimimaan. Voimme hakea erityiset vastuuhenkilöt kaikille 7:lle peruspilarille, ja myös vapaaehtoisille lisäkysymyksille (kuten esim. sukupuolitasa-arvo!), jos niin haluamme. Nykyinen tiimi on luonnollisesti mukana kun näitä vastuita jaetaan. Jos tuntuu luontevalta ryhtyä vastuuhenkilöksi alueilla 1. Transparency 2. Migration 3. European New Deal 4. Labour 5. Green investment 6. European Constitution 7. Internet of People TAI tiedät juuri sopivan henkilön niin vinkkaa :)

KK

Katja Kiuru Tue 11 Jul 2017 8:46AM

Hei, kiitos ideoinnista ja alustuksesta!
Olen mukana, mitä työt sallii.
Laadittaisiinko jokin pieni teksti, vai onko sellainen jo jossain olemassa, jota vois lähettää kutsuna piqueniqueen niin spostissa kuin Fb:ssä tutuille, kohderyhmille? Lyhyt, selkeä demokratiakutsu.
Vielä nuo luetellut (1. Transparency 2. Migration 3. European New Deal 4. Labour 5. Green investment 6. European Constitution 7. Internet of People) suomeksi.. en itse uskalla kääntää virallisesti :) enkä ilmoittautua mihinkään pestiin suoraan, mutta varmasti jotain taakka kannan!

KN

Kimmo Neihum Tue 11 Jul 2017 10:02AM

Mahtavaa Katja, kiitos! Ehdottaisin, että työstetään piqueniquen kutsua sähköpostin välityksellä, ja laitan ehdotuksen sulle sekä muille halukkaille. Tärkeintä olisi saada nyt muiltakin ajatuksia ja kommentteja siihen, miten uusien piknik ja organisoitumiskokous hoidetaan hyvällä tavalla eteenpäin. Siitä voitaisiin keskustella täällä lisää. Mulla aiheeseen pari ehdotusta, joista voitaisiin keskustella ja jossakin vaiheessa äänestääkin. :)

Load More