Loomio
Tue 30 Sep 2014 11:46AM

Col·labora amb la base de dades de notícies!

SMA Sergi Martín Arbós Public Seen by 39

Companyes i companys,
Des de la comissió de Comunicació volem crear una base de dades amb les noticies més rellevants vinculades amb Reus de manera que ens serveixi per elaborar material, comunicats, preparar debats, etc.

Com que el nombre de noticies que es produeixen cada dia pels diferents mitjans és bastant gran us demanem la vostra col·laboració.

Hem creat un formulari per a registrar aquesta informació, el teniu a l'enllaç següent:

https://docs.google.com/forms/d/15GBlf59Fv-SGi2QsMbCKWDEDyNlyz-42NUlxq5tyRDY/viewform

Quan trobeu una noticia relacionada amb Reus, ja sigui tema de barris, declaracions polítiques, activitats d'associacions, corrupció, o qualsevol altra que considereu rellevant, podeu entrar a l'enllaç i omplir els camps que us demanem. Nosaltres ens encarregarem de gestionar la base de dades a partir del que ens feu arribar.

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure un comentari i el resoldrem el més aviat possible.

Moltíssimes gràcies!!!

GB

Gerard Bargalló Tue 30 Sep 2014 12:24PM

Em sembla una iniciativa espectacular nois. Aquesta base de dades la podrem consultar en algun lloc, o sera publicada en el blog, o només es per disposar de un archiu de noticies?. M'agradaría que pogues estar a consulta.

SMA

Sergi Martín Arbós Tue 30 Sep 2014 1:38PM

D'entrada es una base de dades per emmagatzemar informació, no un canal de noticies que és el que publicaria el blog. Però qualsevol podrà demanar accés a les noticies relacionades amb un tema concret i hi tindrà accés sense restriccions. És a dir, crearem una hemeroteca.

PD: gràcies pel suport!

JT

Josep Tarrago Tue 30 Sep 2014 4:13PM

molt be, crec que es una gran idea,