Loomio
Wed 30 Apr 2014 8:12PM

Escollir seu per l'EBC a Barcelona

FPB Francesc Picanyol Ballester Public Seen by 23

Hem de prendre una decisió per escollir una seu on fer les reunions i actes diversos ja que la sala Octaedro que fins ara ens cedien estarà tancada per reformes durant un temps encara indeterminat. Ara farem la discussió i posteriorment es tancarà per formular una proposta (pregunta) en funció de l'evolució que ha tingut el debat.

TIMING DEBAT: fins diumenge 11 de maig (inclòs)
TIMING VOTACIÓ: des del dilluns 12 de maig

La pregunta segurament serà:

VOLS QUE LA SEU DE L'EBC A BARCELONA SIGUI A TORRE JUSSANA?

També podeu veure les instal·lacions a: http://tjussana.entitatsbcn.net/tj/cessioespais.php

FPB

Francesc Picanyol Ballester Thu 1 May 2014 4:22PM

Us adjunto un petit quadre amb els pros i contres. Si voleu afegir més pros o contres ho podeu comentar en aquesta mateixa discussió i actualitzarem el quadre inicial.

JL

Josean Lavado Fri 2 May 2014 11:59AM

Jo voto a favor de Torre Jussana, després de la valoració de pros i contres que apareixen al pdf. Crec que hi ha moltes avantatges.
El que hem de fer es prendre una decisió ràpida perquè els grups de treball es puguin reunir. Fins i tot podriem disposar d'un despatx, que hi ha ara lliure, de forma permanent.

JA

Jaume Abad Sat 3 May 2014 11:03AM

Jo també voto a favor d'un canvi d'aires. És un lloc molt agradable, professionalment vaig treballar-hi en un taller i jo penso que és molt complert pensant en reunions, formacions, i fins i tot contemplant a futur la imatge de consolidació del moviment EBC si mai hem de rebre persones i empreses.

FPB

Francesc Picanyol Ballester Sat 3 May 2014 12:19PM

Jo també sóc partidari de canviar i trobar una opció més a llarg termini. La pega principal de Torre Jussana és que es tracta d'un lloc poc cèntric tot i que ben comunicat i amb aparcament. Podríem considerar altres equipaments de barri. Per la meva part, preguntaré presencialment a l'Espai Jove La Fontana de Gràcia. Vaig fer-ho per mail però no van contestar-me. La pega serà però, l'aparcament que només podrà ser de pagament al mateix carrer. Després del debat, si no hi ha opcions millors votaré per Torre Jussana.

GC

Guillermo Cadavid Sun 4 May 2014 4:31PM

Torre Jussana es una bona alternativa l'unic problema com be diu el Francesc es que no està gaire cèntric i que això pugui ser un impediment per la gent tot i que per anar-hi en cotxe està millor i això ho facilitarà pels que venen de fora. Els de Barcelona continuen tenint la L3 a prop.

De cara a futur potser si que es millor buscar alguna cosa fixe com això i que sigui mes estable.

HI ha la possibilitat d'anar-hi a veure les instal·lacions?

JV

Jaime Vizuete Sun 4 May 2014 7:01PM

Home, es una bona alternativa, ara, el tema de que la seu tingui bunes comunicacions es molt important per algúns membres.

FPB

Francesc Picanyol Ballester Sun 4 May 2014 8:29PM

En resposta a la pregunta del Guillermo penso que potser podríem organitzar una visita. En Josean ho coneix força bé i hi té contactes. De totes maneres en aquest enllaç es pot veure força bé la qualitat de les instal·lacions: http://tjussana.entitatsbcn.net/tj/cessioespais.php

AP

Andreu Pérez Mon 5 May 2014 6:35PM

Jo crec que hem de tenir en compte dos coses :
1. Que sigui accessible per a tothom que no tingui vehicle; pensar en un lloc que s'accedeix en cotxe no és gaire sostenible mentres no surti el cotxe a vapor.
2. Que es puguin organitzar sopars, Això donamitza molt al grup.

A mi personalment Octaedro em sembla un bon lloc, però sempre m'agraden els canvis i estic obert sempre i quan es respectin aquestes dues condicions segons el meu parer

MB

Mercè Botella Tue 6 May 2014 4:33AM

Tot i que no és cèntrit, s'hi arriba bé amb dues línies de metro. Segur que pel voltant hi ha llocs per anar sopar... potser no hi ha moltíssima diversitat, però n'hi ha prou que hi hagi un lloc per fer-ho. També trobo positiu que l'EBC estigui en un lloc on hi hagi més moviment associatiu... la meva impressió (poc fiable, ho haig de reconèixer) és que, com a organització, encara estem massa de portes endins i poc en relació a altres moviments socials.

FPB

Francesc Picanyol Ballester Tue 6 May 2014 5:23PM

En referència al tema d'horaris i sopars els de Torre Jussana m'han contestat això que trobo que pinta bé:
Bona tarda Francesc;
En resposta al vostre correu electrònic, us informem que per sol·licitar la cessió d'una sala el que cal que feu és fer-nos arribar, a través del correu electrònic, la sol·licitud de sala que hi consta en la nostra web. Un cop rebuda, la tècnica que s'encarrega de la gestió de les sales es posaria en contacte amb vosaltres per confirmar si hi ha disponibilitat, etc.

Pel que comenteu de l'horari d'obertura del centre informar-vos que l'atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20h. Però, el tancament i obertura del centre és de 9 a 21h. Per tant, podríeu restar fent reunió a l'equipament fins a tres quarts de nou atès que l'equipament a les 21h a de restar tancat.
Per últim el tema del sopar caldria que ho comentéssiu en la mateixa sol·licitud o bé, ho parléssiu directament amb la tècnica que porta la cessió d'espais ja que us podrà informar millor de quins són els espais habilitats per poder menjar, etc. Si voleu, podeu trucar-nos i demanar directament per ella (Cristina Tino). EL nostre telèfon de contacte és el 932 564 118.

Esperem que la informació facilitada us sigui d'utilitat.

Per qualsevol dubte o aclariment, restem a la vostra disposició.
Cordialment;
Helena Casellas
Àrea d'Informació i Comunicació

EC

Edith Claros Tue 6 May 2014 9:45PM

Octaedro es una buena opción por su ubicación y a nivel logístico se puede trabajar.
Sin embargo Torre Jussana. aporta estabilidad para los próximos meses y creo que eso es importante,

JL

Josean Lavado Thu 8 May 2014 6:38AM

Una qüestió logística sobre el debat: Francesc no trobo els terminis pel debat i per la presa de decisions. Crec que haurien de ser curtets ja que que portem des del 25 de març sense lloc per veure'ns; hem de comptar que, segons ens van dir, des de que prenem la decissió ells necessiten entre 2 o 3 setmanes més per fer els tràmits.

JL

Josean Lavado Thu 8 May 2014 6:41AM

Una altra aventatge de Torre Jussana és que disposem d'un horari molt ampli per fer reunions de treball, no només les més formals de nodes i junta, sino que també els grups de treball es poden reunir segons els hi convingui, sense limitacions ni dependències de ningú.

M

marta Thu 8 May 2014 7:05AM

Per mi la qüestió logística és molt important, en quan a facilitats d'accès i de trasllat, i temps de desplaçament, i Torre Jussana personalment no m'aporta cap facilitat en aquests aspectes.
Però és evident que parlo per nom propi. per l'entitat, potser és un avanç, no tinc ni idea, s´haurà de veure.

FPB

Francesc Picanyol Ballester Thu 8 May 2014 9:46AM

Josean, els timing pel debat està en el missatge d'invitació rebut des de l'associació. Al Loomio és cert que no hi consta. Jo proposava fer el debat fins demà divendres però com que el missatge d'invitació a debatre ha tardat a arribar potser convindria tancar el debat diumenge i començar la votació

MPF

Marta Pérez Flotats Sat 10 May 2014 4:12PM

Torre Jussana es una bona opció donat que en els propers mesos no es podrà disposar d'Octaedro. Potser la qüestió es saber si en serà seu definitiva o hi ha opció de tornar a Octaedro. Personalment, també penso que la situació d'Octaedro afavoreix l'accessibilitat.

RM

Ramon Morata Wed 14 May 2014 9:47AM

En el meu cas, el problema es de trallat sempre tinc que comptar en les hores de reunio mes dos hores mes de trasllat, per aixo tot el que sigui a prop del tren renfe o catalan, per mi es millor.

MB

Mercè Botella Wed 30 Jul 2014 7:15AM

Aquesta votació no s'hauria de tancar? em sembla que no és gaire recomanable que un debat quedi obert en el temps.