Loomio

Denuncia de la casta

CP Carlos Pons Public Seen by 12

Leyendo las notas aclaratorias del Google Docs, entiendo que preferimos no poner siglas de partido en el manifiesto, ya que el objetivo de éste no es en clave electoralista.
Igual que antes, lo que va entre comas son enmiendas y lo que no está entre comas es el texto original.

J

Joanmc Tue 28 Oct 2014 10:00PM

Sincerament reitero que el text entrecomillat em sembla es pot interpretar com falta sensibilitat de Podem davant un pilar bàsic com és demanar l'opinió a la gent

J

Joanmc Tue 28 Oct 2014 10:01PM

Amb assenyalar la irresponsabilitat d'improvitzar a uns i inmovilisme a altres , crec que és suficient i ampliament compartit

XT

Xavier Tió Wed 29 Oct 2014 9:12AM

Clar, és possible que a Podem hi hagi molta gent que estigui a favor de participar el 9N, encara que sigui una pseudo consulta amb poques garanties democràtiques ... Potser per no ferir aquestes sensibilitats ho podríem suavitzar:

"... gobierno catalán y de las fuerzas que han apoyado sus políticas de recortes a cambio de hacer una consulta que finalmente se ha diluido en una jornada participativa de dudosa efectividad, como al actual gobierno español ..."

Potser ho hauríem de votar en una altra proposta. No sé què us sembla.

J

Joanmc Wed 29 Oct 2014 11:22AM

Em sembla be la teva proposta Xavier

Enviado desde mi iPhone

El 29/10/2014, a las 10:12, Xavier Tió (Loomio) escribió:

Clar, és possible que a Podem hi hagi molta gent que estigui a favor de participar el 9N, encara que sigui una pseudo consulta amb poques garanties democràtiques … Potser per no ferir aquestes sensibilitats ho podríem suavitzar:

“… gobierno catalán y de las fuerzas que han apoyado sus políticas de recortes a cambio de hacer una consulta que finalmente se ha diluido en una jornada participativa de dudosa efectividad, como al actual gobierno español …”

Potser ho hauríem de votar en una altra proposta. No sé què us sembla.

Responder a este correo electrónico directamente o verlo en Loomio ( http://www.loomio.org/d/HYWTyLMj/denuncia-de-la-casta?utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_comment#comment-303968 ).

Dejar de seguir ( http://www.loomio.org/email_actions/unfollow_discussion/45775/2EY_oeynKqvaQ3Pz5ZEB ) para detener correos electrónicos acerca de esta discusión.

Cambia tuspreferencias de correo electrónico ( http://www.loomio.org/email_preferences?unsubscribe_token=2EY_oeynKqvaQ3Pz5ZEB&utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_comment ) para darse de baja de los correos electrónicos de Loomio.

CP

Carmina Poirot Wed 29 Oct 2014 1:26PM

Me parece correcta la propuesta de Xavier

CP

Carlos Pons Wed 29 Oct 2014 5:38PM

Vale, ara obro una altra discussió i es vota.

FB

Francesc Boldú Thu 30 Oct 2014 6:49AM

Tampoco estoy de acuerdo en "farsa participativa". Considero positiva toda participación sobre el tema que sea. Otra cosa es que haya que denunciar los aspectos negativos de ésta o de otras formas concretas de participación. Mucha gente está contra los recortes y, a la vez, a favor de la consulta.

JM

Joan M. Wed 5 Nov 2014 2:05PM

Jo també eliminaria el que esta entre cometes perquè es pot mal interpretar, i més enllà de la utilitat d'aquesta consulta la gent sortirà al carrer per expressar el seu suport al Dret a Decidir i al seu rebuig al dictamen del T.C.