Loomio
Wed 27 May 2015 11:25AM

Bosc a secundària!

D Dvdgmz Public Seen by 150

Traslladem aquí la línia d'aportació d'idees, materials i experiències per treballar el bosc o treballar al bosc a Secundària.
Fem servir aquesta discussió sobretot per comentaris, elaboració conjunta de propostes, debat, etc.
Podem citar referències però recordem que tenim un lloc on documentar-les al wiki:
http://www.inspirasecundaria.org/wiki/index.php/InspiraDoc/Institut_al_bosc

D

Dvdgmz Wed 27 May 2015 11:26AM

Continuem aquí la línia que va començar el 15 de maig passat la Montse a la llista de correu.

AV

Artur Vidal Wed 27 May 2015 12:18PM

M'estreno al loomio....
Gràcies David per tota la feina de gestió i organització de la informació.
El que vull comentar és que la llista de idees que vaig escriure relacionades amb el bosc, no estaven organitzades per matèries per tal que fossin treballades metodològicament així. La idea era evidenciar que, sota un projecte interdisciplinar (que podria tenir per títol "Tots vivim del bosc", "Els pulmons de Gaia", "tu també vas ésser arborícola" o qualsevol altre nom), s'hi poden generar actvitats relacionades amb totes les matèries. El motiu d'evidenciar això és que alguns cops, el que neguiteja dels projectes (i fins i tot evita que es materialitzin), és el dubte de si "es podran treballar continguts de totes les matèries?". Jo només volia evidenciar que sí, que això no només és possible sino qui probablement fins i tot s'hagin de descartar idees per qüestions de temps. Ara bé, caldria teixir el fil conductor (algú s'anima?). Només era una llista de nuclis temàtics a partir dels quals crear una espina dorsal i penjar-hi una sèrie de propostes d'activitat.

MC

Montse Casanova Thu 28 May 2015 11:16AM

ei hola sóc la Montse! que bonic aquest moviment natural que un petit impuls pot crear una gran onada! Natura i escola!!!

Salut inspirats/des