Loomio
Thu 18 Aug 2016 4:52PM

T-Paitatilaus ja grafiikat

VS Ville Saarinen Public Seen by 350

Tuli hieman Joukkovoima-miekkarin ohessa puhetta siitä kuinka hyvä erottautumiskeino muista olisi miekkarissa kun kaikilla olisi päällä myös esim Diem T-paidat.

Innostuin suunnittelemaan muutaman mallin. Parannuksia teksteihin, ja palautetta otetaan vastaan. :star:

Huom! Aika monissa designeissa sorrun ns amatöörin graafisen suunnittelijan dilemmaan, eli on niin mukava vaan kikkailla muodoilla, joilla ei oo mitään tekemistä itse asian kanssa, että designeista tulee kyllä näyttäviä, mutta ne menee ohi pointin/kontekstin roimasti. :see_no_evil:

VS

Ville Saarinen Thu 18 Aug 2016 4:55PM

Valkoinen 1
Edessä DiEM-logo + näyttävät viivat

Takapuolella "Let's shake Europe gently, compassionately, but firmly"-teksti ja pienempi Diem-logo + muodot

VS

Ville Saarinen Thu 18 Aug 2016 8:20PM

Valkoinen 2
Edessä DiEM-logo (ilman viivoja)
Takapuolella "Let's shake Europe gently, compassionately, but firmly"-teksti ja pienempi Diem-logo + erilaiset "ravistelu"muodot

TR

Tuulia Reponen Fri 19 Aug 2016 7:43AM

Hienoilta näyttää kaikki, mutta omat suosikkini on etupuoli, jossa on sinisiä ja punasia renkaita ja takapuoli, jossa vauhtiviiva kulkee tekstin lomassa "ravistelemassa". :)

AM

Anton Moisseev Fri 19 Aug 2016 8:30AM

Heinoa työtä, Ville. Itse pidän ekasta vaihtoehdosta kokonaisuudessaan enemmän.

Toisesta kommenttia: tuo pikkupräntti Democracy in Europe... teksti ei kyllä näy kenenkään silmiin kun se on niin pieni. Näyttää vaa omituiselta sutulta siinä diem logossa. Mie ehdottaisin, että laitettais takapuolelle isolla (vaikka alaselän kohdalle) se Democracy in Europe movement 2025 teksti.

Syy miksi en tykänny toisen paidan takapuolesta niin paljon on kun miulle tulee mieleen siitä sponsoripaidat. Näyttää kauempaa kuin siinä ois lista sponsoreita takapuolella kun ovat tuolleen allekkain rivissä.

VS

Ville Saarinen Mon 22 Aug 2016 11:07AM

"Hienoa työtä, Ville. Itse pidän ekasta vaihtoehdosta kokonaisuudessaan enemmän."
Kiitos paljon Anton, kyllä niihin muutama tunti vierähtikin :smile:

"Toisesta kommenttia: tuo pikkupräntti Democracy in Europe... teksti ei kyllä näy kenenkään silmiin kun se on niin pieni. Näyttää vaa omituiselta sutulta siinä diem logossa."

Mä ajattelin sen niin, että se on ikään kuin lisädetailina siellä. Muuten näyttävä paita + logo vetää puoleensa niin kuin riikinkukon pyrstö, ja toi pieni printti/detaili jää takaraivoon kiinnostamaan, jolloin tulee sellainen fiilis, että siellä on jotain vielä mitä pitäisi nähdä läheltäkin uudemman kerran. Mutta voi olla, että se ei toimisikaan niin, vaan näyttäisi tosiaan sutulta joistakin tyypeistä :sweat_smile:
Ja tosiaan sitäkin vois koittaa, että laittais tonne taakse sen tekstin isommalla vielä.

"Syy miksi en tykänny toisen paidan takapuolesta niin paljon on kun miulle tulee mieleen siitä sponsoripaidat. Näyttää kauempaa kuin siinä ois lista sponsoreita takapuolella kun ovat tuolleen allekkain rivissä."

Hmmh, joo myönnän, että oon suunnittelusilmältäni varmasti vaikuttunut monista nykypäivän trendeistä, ja niin myös tuosta kieltämättä voi saada sellaisia sponssi/kaupallisia-viboja. Tuleeko muille samoja assosiaatioita?

DU

Lauri Leponiemi Sat 20 Aug 2016 10:12AM

Molemmat versiot on hienoja. Mun mielestä ton ekan paidan etupuoli on erityisesti hieno kun siinä menee noita viivoja. Tuli mieleen että jos paitojen hintaan ei vaikuta kuinka paljon väriä yhteen paitaan on kulunut niin voihan nuo logot ja tekstit olla himpun verran isompia?

VS

Ville Saarinen Mon 22 Aug 2016 11:21AM

Sommittelun kannalta en ehkä lähtisi enää isontamaan ainakaan etupuolen logoja, mutta voisin koittaa tietysti suunnitella enemmän pitkittäissuuntaisia designeja. Tai lisätä vielä jotain muita elementtejä/tekstejä sinne.

VS

Ville Saarinen Mon 22 Aug 2016 6:21PM

Musta 1
Tässä yksipuolinen (siksi myös n 5 euroa edullisempi) musta vaihtoehto "Let's rethink democracy."- tekstillä, ja isoilla lomittaisilla Diem-kolmioilla. Käyttää ehkä paremmin tilan hyväkseen kuin edelliset mallit.

AM

Anton Moisseev Mon 22 Aug 2016 6:38PM

Onko designinga tarkoitus olla pikakelaus eteenpäin symboli? Tykkään siitä :D

Edullinen hinta plussaa + on tosiaan kompakti. Toisaalta onkohan liian paljon juttuja edessä? Ajatuksia muut?

VS

Ville Saarinen Mon 22 Aug 2016 6:44PM

Onko designinga tarkoitus olla pikakelaus eteenpäin symboli? Tykkään siitä

Hei niinpä tosiaan, sitähän se muistuttaakin :sweat_smile:

Load More