Loomio
Sat 25 Oct 2014 10:56AM

Camp de golg

AN Antonio Navarro Public Seen by 90

Lloc on parlar de el projecte de l´Ajuntament e El Puig de fer un camp de golf a la marjal.

AN

Antonio Navarro Sat 25 Oct 2014 10:57AM

Reunió anàlisis local 22/10:

Dos punts a tractar:
1. El camp de golf
2. Preguntes a fer en l’assemblea ciutadana pròxima.

1.L´objectiu és l’ urbanització i explotació dels recursos naturals per part de LUBASA.
Es tracta d’una marjal que és una reserva natural amb grans aqüífers i representa la poca costa salvatge que queda a l’horta nord.

La presència d’aquests aqüífers suposaria la construcció de dessaladores i per tant la metamorfosi total del paisatge natural i la terra és convertiria totalment estèril.
Un camp de golf de 18 forats suposaria el consum d’aigua d’una població de 12000 habitants més els llacs, un terreny sense construir al voltant de 6000 m quadrats .

Urbanitzar aquest tipus de terreny és molt car perquè es tracta d’aiguamolls i cal compactar la terra i estabilitzar cada metre.

Per urbanitzar aquest terreny només farien falta 30 persones i serien de fora o de contractes, i unes poques més per fer vivendes i després si es vénen, per tant, no crearia molta ocupació.
En definitiva, es tracta d’un espoli del patrimoni mediambiental del poble, darrere del qual està Bankia.

No cal recordar que aquest model de creixement és el que ha dut a la ruïna aquest país.L’organització de la propera assemblea sobre el camp de golf com així els punts a tractar es troben al document adjunt. Es proposa fer una introducció sobre el tema i donar passa als ponents i el posterior debat. Les tasques a realitzar pels membres de la comissió d’anàlisis local estan indicats al document adjunt.

AN

Antonio Navarro Sat 25 Oct 2014 11:01AM

ÍNDEX TEMA CAMP DE GOLF PRÒXIMA ASSEMBLEA

Títol 1:………………….(proposeu títols)
Títol 2:…………………
Títol 3:…………………
Títol 4:…………………

  1. Perquè dur aquest tema a l’assemblea? Quin és el motiu? (@Quique)
2. Evolució fins a l’actualitat. (@Sara)
3. Conseqüències d’un camp de golf, hotels i vivendes sobre el territori. (@Isabel)
4. Presentació dels ponents. Sara(experta en urbanisme. @Adela contactarà amb ella), @Antonio Goite/Miquel Crespo (Acció ecologista Agró. @Pere contactarà amb ells), Joanma Mesado (Unió de llauradors i ramader del P.V. Quique contactarà amb ells).
5. Preguntes per realitzar als assistents i ponents a l’assemblea. Preguntes que donen pas a tractar tots els punts de vista sobre el tema. (Tots) Pregunta 1. Possibles solucions al camp de golf? Pregunta 2. ………………… Pregunta 3. ………………… Pregunta 4. ………………… …

Escriviu els títols i preguntes que cregueu oportunes ,ls comentem tots i decidim quins són els més adequats.

Podeis escribirlas aquí e incluso comentarlas. El decir me gusta a cada una de las aportaciones puede darnos una idea de las más adecuadas.
Aportamos titulo de la asamblea y preguntas.
Participar.

AN

Antonio Navarro Sat 25 Oct 2014 11:27AM

Propuesta de titulo: No aprendemos de los errores del pasado. Campo de golf error o negocio.

IM

Isabel MORENO Sun 26 Oct 2014 6:41AM

En este momento no se de quienes son los terrenos para construir, en origen fue Lubasa la empresa pero actualmente creo que los tiene Bankia por tanto no mencionaria quien los piensa explotar en la actualidad.. Sin mencionar nada concreto dejaría clara la idea de que es el Ayuntamiento quien promueve ( a la prensa me remito) esta actuación.

El 25 de octubre de 2014, 12:56, Antonio Navarro (Loomio) escribió:

Antonio Navarro empezó una discusión en Podem El Puig - Analisis Local:

Camp de golg ( http://www.loomio.org/d/0sPuKiaj/camp-de-golg?utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_discussion )

Lloc on parlar de el projecte de l´Ajuntament e El Puig de fer un camp de golf a la marjal.

Responder a este correo electrónico directamente o verlo en Loomio ( http://www.loomio.org/d/0sPuKiaj/camp-de-golg?utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_discussion ).

Cambia tuspreferencias de correo electrónico ( http://www.loomio.org/email_preferences?unsubscribe_token=a19LrF6PwcctsfjQj6fy&utm_campaign=thread_mailer&utm_medium=email&utm_source=new_discussion ) para darse de baja de los correos electrónicos de Loomio.

AN

Antonio Navarro Sun 26 Oct 2014 9:20AM

No se si la conoceis ni quien esta detrás pero existe una pagina en Facebook dedicada al campo de golf. Aparecen las noticias referidas al tema.
La dirección es: https://www.facebook.com/pages/El-Puig-Campo-de-Golf/584063008383356

AN

Antonio Navarro Sun 26 Oct 2014 9:27AM

Es una sugerencia a todos, si os dais cuenta cuando respondes al mail como ha hecho @Isabel Moreno, si no borras la conversaciones anteriores también aparecen. Es conveniente que en la respuesta solo aparezca lo que quereis aportar.

AVG

Adela Valverde García Sun 26 Oct 2014 3:52PM

Podría ser en La Marina.

Date: Sat, 25 Oct 2014 10:56:54 +0000

IM

Isabel MORENO Sun 26 Oct 2014 6:23PM

Titulo:" LLegan las elecciones, nos venden el humo del campo de golf". " De nuevo se quitan los terrenos al pueblo.
Terrenos del pueblo al servicio de los políticos..
Preguntas : ¿Como pretender construir en un terreno fácilmente inundable? ¿ Este proyecto beneficia a la población o a la casta? Existe riesgo de contaminación en el agua del mar por los pesticidas'

IM

Isabel MORENO Sun 26 Oct 2014 6:25PM

Me parece bien la Marina, aunque Pere hablaba de algún local social. Quizá se pueda mirar

IM

Isabel MORENO Sun 26 Oct 2014 7:36PM

Pregunta : Queremos que nos consulten y no se tomen decisiones en nuestro nombre. Pedimos consulta popular sobre la construcción de un C, golf. ¿ Le han preguntado si desea que se construya? ¿ Le gustaría opinar ?

Load More